ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ανακτήσει τα αρχεία ιστορίας Διαδικτύου

Ανάκτηση αρχεία ιστορίας Διαδικτύου μπορεί να είναι χρήσιμη σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές . Μπορεί να θέλετε να δείτε τις σελίδες που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα αλλά έχουν χάσει τις διευθύνσεις URL . Μπορεί να χρειαστεί να ανακτήσει το παρελθόν ερευνητικών πόρων , ή μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τις σελίδες που έχουν τα παιδιά σας έχουν προβολή . Όποια και αν είναι η ανάγκη σας , την ανάκτηση ιστορία του Διαδικτύου μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας μια σύντομη αποκατάσταση της ακολουθίας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Έναρξη " στην κάτω αριστερή πλευρά της σελίδας επιφάνεια εργασίας σας και κάντε κλικ στη γραμμή "Αναζήτηση" . 2

Enter "System Restore " στο πεδίο αναζήτηση bar και πατήστε το πλήκτρο "Enter" στο πληκτρολόγιο σας . Ο κατάλογος θα συμπληρωθεί με τις επιλογές .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " System Restore" στην πυκνοκατοικημένη λίστα και περιμένετε για το πρόγραμμα για να ανοίξει .
Η 4

Εισάγετε τον ημερομηνία που θα θέλατε να αποκαταστήσει σας για να επανέλθει . Κάντε το μια ημερομηνία πριν νομίζετε ότι τα αρχεία ιστορίας Διαδικτύου έχουν διαγραφεί .
5

Κάντε κλικ στο " OK" και ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για την αναζήτηση νέων ανακτηθούν τα αρχεία ιστορίας Διαδικτύου σας.
Η

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα