ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να κάνει έναν υπολογιστή να πάει πιο γρήγορα

Όπως μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας , θα παρατηρήσετε ότι φαίνεται να τρέχει πιο αργά . Δεδομένου ότι οι περισσότερες εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και να απεγκατασταθεί , υπάρχουν πολλά κομμάτια που άφησε πίσω . Αυτά τα κομμάτια θα πρέπει να καθαρίζονται από τον υπολογιστή σας . Οι περισσότερες εφαρμογές που έχετε τρέχει την ίδια στιγμή , η πιο αργή απόδοση του συστήματός σας θα είναι . Οι μη - προϊόντα πρώτης ανάγκης θα πρέπει να αφαιρεθεί . Νέα προϊόντα θα απαιτήσει περισσότερη μνήμη για να τρέξει . Αναβάθμιση RAM σας μπορεί να μην είναι τόσο μακριά . Υπάρχουν μερικές ενέργειες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βοηθήσει να κρατήσει τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση . Οδηγίες
Η 1

Αφαιρέστε περιττές λογισμικού από τον υπολογιστή . Μπορεί να υπάρχει προεγκατεστημένο λογισμικό ή εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει που δεν χρησιμοποιείτε . Μπορεί να έχετε κάποια που έχουν εγκατασταθεί χωρίς γνώση σας . Προσθέτοντας ότι φανταχτερό γραμμής εργαλείων μπορεί να έχουν προστεθεί άλλη πλευρά εφαρμογές που δεν ζητούν . Αφαιρέστε αυτές τις εφαρμογές . Μπορούν να καταλαμβάνουν χώρο στο σκληρό δίσκο , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μνήμη του συστήματος με το τρέξιμο στο παρασκήνιο , και μπορεί να επιβραδύνει το χρόνο που χρειάζεται για τον υπολογιστή σας να προετοιμαστεί επειδή φόρτωση κάθε φορά που ενεργοποιείτε το computer.To σας να αφαιρέσετε αυτές τις εφαρμογές : Κάντε κλικ στο " Start " κουμπί και κάντε κλικ στο " Πίνακας Ελέγχου ". Κάντε κλικ στο " Κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος " στην κατηγορία "Προγράμματα" . Βρείτε ποια από αυτά τα προγράμματα ξέρετε ότι μπορείτε να αφαιρέσετε και να τα απεγκαταστήσετε . Αν δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόγραμμα , στη συνέχεια, αναζήτηση στο Internet για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα . Μην διαγράφετε τα προγράμματα , αν δεν ξέρετε τι είναι . Μπορείτε να αφαιρέσετε κάτι που είναι απαραίτητο για να τρέξει το πρόγραμμα που θέλετε να κρατήσετε . 2

του Windows Update . Αυτό μπορεί να είναι ένας πόνος μερικές φορές, αλλά είναι μια αναγκαιότητα . Patches παράθυρα » να βοηθήσει στην καταπολέμηση spam και για τη διατήρηση ανεπιθύμητους επισκέπτες έξω από τον υπολογιστή σας . Μπάλωμα τους μπορεί επίσης να βοηθήσει με τα σφάλματα κατανομής μνήμης , ή να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα είχες με την εν λόγω ενημέρωση βίντεο game.To των Windows , απλά ανοίξτε το "Internet Explorer ", κάντε κλικ στο "Εργαλεία " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Windows Update ".

Η 3

Αφαίρεση ιούς . Αυτό είναι ένα προφανές βήμα , αλλά πολύ σημαντικό . Οι ιοί δεν είναι πάντα κρέμονται πανό για να σας ενημερώσουμε ότι είναι εκεί . Οι ιοί μπορούν να καταστρέψουν τα αρχεία συστήματος του υπολογιστή σας , αλλά μπορούν επίσης να προσθέσετε spam και επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα να εμφανίζονται . Όλα αυτά μπορεί να φορολογεί τους πόρους του υπολογιστή σας , πολλές . Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πρόγραμμα up-to - ημερομηνία anti - virus λογισμικό που εγκαθίσταται .
Η 4

Καθαρίστε το σκληρό δίσκο . Δεδομένου ότι οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί και να απεγκατασταθεί , αφήνουν κομμάτια πίσω . Αυτά τα κομμάτια πρέπει να είναι removed.Go στο "Ο υπολογιστής μου ". Κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου που θέλετε να καθαρίσετε , και επιλέξτε "Ιδιότητες". Το παράθυρο "Ιδιότητες" θα ανοίξει . Κάτω από την καρτέλα " Γενικά" , κάντε κλικ στο κουμπί " Εκκαθάριση δίσκου " . Η "Επιλογές Εκκαθάριση δίσκου " Θα ανοίξει το παράθυρο . Επιλέξτε " αρχεία από όλους τους χρήστες σε αυτόν τον υπολογιστή . " Εκκαθάριση Δίσκου θα κάνει τη δουλειά της .
5

Περιορίστε τον αριθμό των αιτήσεων που ξεκινούν όταν ο υπολογιστής σας κάνει . Startup επιλογές είναι αρκετές εφαρμογές που ξεκινούν κάθε φορά που ο υπολογιστής σας κάνει . Οι εφαρμογές αυτές δεν είναι πάντα απαραίτητο. Αφαιρέστε αυτά που ξέρετε ότι δεν χρειάζεται ? Αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν εφαρμογές που σχετίζονται με την AOL , το RealPlayer , Napster και άμεση messaging.Click στο κουμπί "Start" . Στο « Έναρξη αναζήτησης » , πληκτρολογήστε msconfig και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Ανοίγει το παράθυρο " Διαμόρφωση συστήματος " . Επιλέξτε την καρτέλα " Εκκίνηση" . Εμφανίζεται μια λίστα που σας δείχνει όλα τα προγράμματα που εκτελούνται κάθε φορά που ανοίγετε τον υπολογιστή σας . Αφαιρέστε όποια είναι απαραίτητα αυτά που δεν αισθάνονται . Κάντε κλικ στο κουμπί " Apply" . Εάν δεν καταργήσετε κατά λάθος ένα σημαντικό στοιχείο , δεν εκνευρίζομαι , μπορείτε να επιστρέψετε εδώ και να την επανενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή .
Η 6

καθαρίσει το ληξιαρχείο σας . Τα bits και κομμάτια που άφησε πίσω στο μητρώο όταν οι εφαρμογές έχουν καταργηθεί . Αυτά θα πρέπει να αφαιρεθεί . Ο μόνος πραγματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι με μια εφαρμογή τρίτου μέρους , όπως RegClean της Microsoft .
Η 7

Προσθήκη μνήμης RAM στον υπολογιστή σας . Η περισσότερη μνήμη RAM έχετε , τόσο το καλύτερο μηχάνημα σας θα τρέξει . Είναι αρκετά φθηνό και εύκολο να το κάνουμε .
8

Αύξηση εικονικής μνήμης σας . Εικονική μνήμη χρησιμοποιεί το σκληρό δίσκο σας ως περιοχή προσωρινής μνήμης . Δεν είναι μια αντικατάσταση για RAM , αλλά αυτό μπορεί να σας βοηθήσει στις καθημερινές ανάγκες του υπολογιστή σας . Η επιλογή Βοήθεια των Windows μπορεί να εξηγήσει πώς να εκτελέσετε αυτή την εργασία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα