ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να βρείτε προγράμματα για να κάνουν τον υπολογιστή σας να τρέξει γρηγορότερα

Συχνές αιτίες της αργής υπολογιστή είναι spyware, malware ή ιούς , μια διεφθαρμένη ή φουσκώματος του μητρώου , λιγότερο από το ιδανικό ρυθμίσεις του συστήματος , περιττά προγράμματα φόρτωσης κατά την εκκίνηση , η κακή χρήση της μνήμης και κατακερματισμένη σκληρό δίσκο . Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά δωρεάν και shareware κοινής ωφελείας που κάνουν μια μεγάλη εργασία της για τον καθορισμό αυτών των προβλημάτων . Αν ξέρετε πού και πώς να ψάξουν για αυτούς , δεν θα χάνουμε πολύ χρόνο στο Google ψάχνει για το σωστό εργαλείο . Εδώ είναι πώς να βρείτε κορυφαίο λογισμικό που θα βελτιστοποιήσει το PC σας και να επαναφέρετε την ταχύτητα που είχε όταν το αγοράσατε . Οδηγίες
Η 1

Μάθετε γιατί οι υπολογιστές τρέχουν αργά από την αναζήτηση τεχνικών φόρουμ υπολογιστή , όπως tomshardware.com και bleepingcomputer.com . Θα βρείτε θέσεις από τους λάτρεις των υπολογιστών, ο οποίος σταθερό υπολογιστή τους και να μοιράζονται ό, τι έκαναν για το καλό όλων . 2

Καταγράψτε τα εργαλεία λογισμικού που οι χρήστες φόρουμ συνιστούμε να επιταχυνθούν οι αργές υπολογιστές . Σημειώστε πόσο συχνά τα ίδια προγράμματα που εγκρίθηκαν για να εξαλείψουμε τις λιγότερο δημοφιλείς .
Εικόνων 3

Επίσκεψη sites κατεβάσετε το λογισμικό , όπως download.com και tucows.com , και να ελέγξετε έξω τους Η βαθμολογία δημοτικότητα για τα προγράμματα στη λίστα σας . Το σύστημα βαθμολόγησης ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη , και περιοχές όπως το download.com περιλαμβάνουν επίσης σχόλια των χρηστών. Εάν μία από τις επιλογές του λογισμικού σας είναι υψηλή βαθμολογία από πολλές τοποθεσίες , έχετε έναν νικητή .
Η 4

τελικές επιλογές σας θα βράζει κάτω σε ό, τι είστε πρόθυμοι να πληρώσουν , αν είναι shareware , και αν η το πρόγραμμα θα τρέξει στο σύστημά σας . Εάν η shareware πληροί τις απαιτήσεις του συστήματός σας , μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε . Αν αποφασίσετε να μην αγοράσετε μια άδεια shareware , ορισμένες δυνατότητες του λογισμικού θα απενεργοποιηθούν ή δωρεάν δοκιμή σας θα λήξει .
5

Όλες οι τοποθεσίες κατεβάσετε το λογισμικό έχει ένα κουμπί λήψης , η οποία κάνετε κλικ για να αποθηκεύσετε τα προγράμματα για να σας σκληρό δίσκο . Για να κρατήσετε τα πάντα σε ένα μέρος , μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε αυτό .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα