ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Λύσεις για την απομάκρυνση ιών από ένα Memory Stick

κακόβουλο λογισμικό υπολογιστών μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας μέσω των αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης, όπως ένα Memory Stick ή άλλη μονάδα USB . Αυτές οι κινήσεις μπορεί να μολυνθεί όταν χρησιμοποιούνται σε έναν υπολογιστή που έχει μολυνθεί με έναν ιό που εξαπλώνεται μέσω φορητών πρόσβαση στην αποθήκευση αρχείων πολυμέσων . Η " Autorun " στα Windows επιχειρεί αυτόματα να ανοίξει τα φορητά μέσα αποθήκευσης , όταν συνδεθεί στον υπολογιστή σας . Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται από τους δημιουργούς του ιού να βοηθήσει το κακόβουλο λογισμικό του υπολογιστή να εκτελέσει εάν έχετε πρόσβαση στη μονάδα δίσκου αντίχειρα χρησιμοποιώντας το ανοίξει αυτόματα προβολή αρχείων που προσφέρονται από Autorun . Ασφαλής Πρόσβαση στο Memory Stick σας
Η

Για να αφαιρέσετε έναν ιό από το Memory Stick σας , θα πρέπει πρώτα να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στα αρχεία σχετικά με το φορητό δίσκο χωρίς την εκτέλεση του ιού . Για να το κάνετε αυτό , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε Windows σε ασφαλή λειτουργία με ταχείς ρυθμούς πιέζοντας το πλήκτρο " F8" κατά τη διαδικασία επανεκκίνησης . Στη συνέχεια, συνδέστε το Memory Stick σας στον υπολογιστή σας και κάντε την επιλογή "Άκυρο" , όταν οι " Autorun " φορτία μενού . Αυτό θα εμποδίσει τον ιό από την εκτέλεση και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε με την απομάκρυνση του κακόβουλου λογισμικού .
Εικόνων Αφαίρεση Προστασία αρχείων στο Memory Stick
Η

περισσότεροι Memory Stick ιοί θα έχουν την προστασία του αρχείου ενεργοποιημένη , την πρόληψη πολλών antivirus προγράμματα από το να είναι σε θέση να αφαιρέσει πλήρως τον ιό . Προκειμένου να επιτρέψει το πρόγραμμα εντοπισμού ιών για να καταργήσετε τα αρχεία , θα πρέπει να καταργήσετε την προστασία αρχείων από το δίσκο USB . Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το μενού " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " Command" στο πεδίο κειμένου αναζήτησης για να εμφανίσετε την γραμμή εντολών του MS - ​​DOS στον υπολογιστή σας . Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το γράμμα της μονάδας δίσκου που αντιστοιχεί στη μονάδα γράμμα της μονάδας δίσκου αντίχειρα σας στον υπολογιστή ακολουθούμενο από το πλήκτρο "Enter" . Εμφανίστε όλα τα αρχεία στη μονάδα δίσκου αντίχειρα πληκτρολογώντας " Dir /w /a" ακολουθούμενο από το πλήκτρο "Enter" στο MS - DOS Γραμμή εντολών . Αφαιρέστε την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των αρχείων στη μονάδα δίσκου αντίχειρα πληκτρολογώντας " attrib - r -a - . S -h * * " ακολουθούμενο από το πλήκτρο "Enter" . Memory stick σας είναι τώρα έτοιμο να καθαριστεί από το πρόγραμμα προστασίας από ιούς .

Η αφαίρεση του ιού Memory Stick
Η

Εκτελέστε μια πλήρη σάρωση του δίσκου χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα σας πρόγραμμα προστασίας από ιούς με την επιλογή " Scan- > Τοπικά κάλλους" από τα προγράμματα προστασίας από ιούς κύριο μενού σας . Επιλέξτε το γράμμα της μονάδας δίσκου USB σας . Στη συνέχεια, επιλέξτε το "Clean and Remove" επιλογή μενού στο πρόγραμμα εντοπισμού ιών, όταν το λογισμικό ολοκληρώνει μια πλήρη σάρωση του ένα USB stick . Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, και ο ιός μονάδα USB θα πρέπει να φύγει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα