ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς μπορώ Προβολή Ιστορία Πληροφορικής

; Ένας υπολογιστής έχει πολλές περιοχές από τις οποίες μπορούν να συλλέγονται ιστορικές πληροφορίες . Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν το ιστορικό περιήγησης , το ιστορικό εγκατάσταση του λογισμικού και σιδηρικών και την ιστορία της συσκευής . Βλέποντας αυτές τις διαφορετικές ιστορικές τύπους πληροφοριών απαιτεί τη χρήση διαφόρων εργαλείων , όπως προγράμματα περιήγησης , εξωτερικές εφαρμογές , το Windows Defender και το εργαλείο πληροφορίες συστήματος . Browser View
Η

Όταν ο υπολογιστής σας πηγαίνει στο Internet , το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται για να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες παρακολουθεί αυτές τις συνδέσεις σε ένα προσωρινό αρχείο στο σκληρό δίσκο . Για να δείτε μια λίστα των δικτυακών τόπων επισκέφθηκε στον Internet Explorer , για παράδειγμα , κάντε κλικ στο " Αγαπημένα " εικονίδιο με το αστέρι και επιλέξτε την καρτέλα Ιστορικό από το μενού που ανοίγει . Στο Firefox , επιλέξτε από το μενού " Firefox " , επιλέξτε " Ιστορία " από το μενού και κάντε κλικ στο " Εμφάνιση όλων Ιστορίας ».
Εικόνων εξωτερικές εφαρμογές
Η

υπάρχει Υπάρχουν επίσης εφαρμογές που βοηθούν να εξετάσει την περιήγηση και την εκδήλωση του υπολογιστή ιστορίες . Για παράδειγμα , Computer History Viewer , μια δωρεάν εφαρμογή για Download.com , περιγράφει το προϊόν του όπως είναι σε θέση να δείτε την πορεία της ιστορίας των Windows , το άνοιγμα και την αποθήκευση ιστορία , πρόσφατα έγγραφα , χρήστη Assist ιστορία , ο Internet Explorer ιστορία , και index.dat αρχεία .

Η Windows Defender
Η

Windows Defender είναι μια εφαρμογή που έρχεται με ορισμένες εγκαταστάσεις των Windows . Αυτή η εφαρμογή βρίσκεται σε δύο τρόπους. Μπορείτε να ξεκινήστε το Windows Defender κάνοντας κλικ στο μενού των Windows " Start" , πληκτρολογώντας " αμυντικός " στο πεδίο αναζήτησης και πατήστε " Enter". Μόλις τα Windows Defender έχει ανοίξει , μεταβείτε στις πρόσφατες εγκαταστάσεις λογισμικού πηγαίνοντας στο " Ιστορία καρτέλα στο πάνω μέρος του παραθύρου της εφαρμογής " . Οι επιλογές εδώ περιλαμβάνουν τη διαγραφή πρόσφατα εγκατεστημένο λογισμικό που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας , όπως spyware.
Εικόνων Εργαλείο του Συστήματος Πληροφοριών
Η

Ένας άλλος τρόπος για να αποκτήσουν βαθύτερη τεχνικές πληροφορίες και την ιστορία του υπολογιστή σας είναι με τη χρήση του εργαλείου Πληροφοριακό Σύστημα . Σύμφωνα με τη Microsoft , «Σύστημα Πληροφοριών συγκεντρώνει πληροφορίες συστήματος , όπως συσκευές που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας , ή προγράμματα οδήγησης συσκευών που έχουν φορτωθεί στον υπολογιστή σας , και παρέχει ένα μενού για την εμφάνιση των σχετικών θεμάτων του συστήματος . " Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το εργαλείο , κάντε κλικ στο Windows μενού " Έναρξη " , επιλέξτε " Όλα τα προγράμματα ", επιλέξτε " αξεσουάρ ", επιλέξτε " System Tools" και κάντε κλικ στο "System Information ".

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα