ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Γιατί δεν μπορώ να ακούσω μουσική μου στον υπολογιστή μου

; να είσαι σε θέση να ακούσετε τον ήχο όταν παίζουν μουσική στον υπολογιστή σας, μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες . Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να εξαρτάται από το τι εξωτερικές συσκευές που χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε τον ήχο , τι είδους υπολογιστή έχετε και τι εφαρμογή που χρησιμοποιείτε για την αναπαραγωγή μουσικής . Όγκος
Η

Βεβαιωθείτε ότι η ένταση είναι ανοικτή τόσο στον υπολογιστή σας και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για να παίξει μουσική . Αυξήστε τον όγκο του υπολογιστή σας είτε με τα πλήκτρα έντασης στο πληκτρολόγιο ή κάνοντας κλικ σε αυτό μέσα από την επιφάνεια εργασίας . Αναζητήστε το εικονίδιο της έντασης ή μπάρα . Σε υπολογιστές , ο όγκος μπορεί επίσης να βρεθεί στον Πίνακα Ελέγχου και , σε Macs , ο όγκος μπορεί να βρεθεί στις προτιμήσεις συστήματος . Βεβαιωθείτε ότι η σίγαση δεν είναι ενεργοποιημένη . Ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και εφαρμογές, όπως το iTunes ή online ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως το Pandora συνήθως έχουν δικό τους ξεχωριστό έλεγχο έντασης . Αναζητήστε το εικονίδιο έντασης ήχου και βεβαιωθείτε ότι είναι επίσης ανοιχτό.
Εικόνων Ομιλητές
Η

Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία συνδεθεί σε έναν υπολογιστή ή laptop , θα είναι επίσης γενικά έχουν το δικό τους έλεγχο του όγκου . Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι η ένταση των ηχείων έχει ενεργοποιηθεί . Επίσης , αν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία , ελέγξτε ότι τα ηχεία είναι συνδεδεμένα στην κατάλληλη υποδοχή ήχου του υπολογιστή . Ορισμένα εξωτερικά ηχεία έχουν ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας . Βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο μέσα Αν τα ηχεία σας είναι USB ( Universal Serial Bus ) , συνδέστε τα στην κατάλληλη υποδοχή USB στον υπολογιστή σας . Επίσης, δοκιμάστε να αποσυνδέσετε τα ηχεία , επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και να συνδέσετε τα πίσω μέσα

Η PCs
Η

Εάν ο υπολογιστής σας είναι ένα PC , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπολογιστής σας διαθέτει κάρτα ήχου . Στον Πίνακα Ελέγχου , κάντε κλικ στο "Σύστημα και Συντήρηση ", " Διαχείριση Συσκευών ", στη συνέχεια " Sound ", " Βίντεο και παιχνιδιών . " Εάν δεν υπάρχει μια κάρτα ήχου που αναφέρονται , συμβουλευτείτε τα Windows IT Resources για τους τρόπους που κανείς μπορεί να εγκατασταθεί . Το πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μπορεί επίσης να χρειαστεί να επικαιροποιηθούν , ειδικά αν πρόκειται να εγκαταστήσετε μια νέα κάρτα ήχου . Πηγαίνετε στο Ήχος, Βίντεο και το παράθυρο ελεγκτές παιχνιδιών , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Update Driver ".
Εικόνων Macs
Η

Εάν ο υπολογιστής σας είναι ένα Mac και προσπαθείτε να να ακούσετε μουσική με υπολογιστή σας ενσωματωμένα ηχεία , πηγαίνετε στο " Sound ", κάντε κλικ στο "Έξοδος " και ο διπλός έλεγχος που ενσωματωμένο σύστημα ήχου είναι επιλεγμένο . Εάν χρησιμοποιείτε ένα ψηφιακό δέκτη όπως ένα δορυφορικό δέκτη , τότε θα πρέπει να επιλέγονται Ψηφιακή έξοδος . Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία , ανοίξτε το φάκελο Applications σας , τότε η Utilities φακέλου . Τα ηχεία σας , πρέπει να περιλαμβάνονται στο Προφίλ συστήματος . Αν όχι , μπορεί να είναι ασυμβίβαστη με το λειτουργικό σας σύστημα .
Εικόνων Άλλα πιθανά προβλήματα
Η

Εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε ένα ψηφιακό δέκτη , όπως ένα ραδιόφωνο δορυφορικό δέκτη , βεβαιωθείτε ότι ο δέκτης έχει συσταθεί για την είσοδο. Συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που ήρθε με το δέκτη σας για το στήσιμο βοήθεια . Αν ακούτε ένα αρχείο μουσικής ή CD , δοκιμάστε μια διαφορετική . Το αρχείο που προσπαθείτε να αναπαραγάγετε μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή το CD μπορεί να γρατσουνιστεί . Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά , θα μπορούσε επίσης να υπάρχει κάποια συντρίμμια που κατέθεσε στην υποδοχή . Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να αισθάνονται απαλά γύρω και να καθαρίσει οποιαδήποτε συντρίμμια που μπορεί να κρατώντας το βύσμα από τη σωστή σύνδεση του λιμένα. Εάν όλα φαίνονται εντάξει με τον υπολογιστή σας , μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την εξωτερική συσκευή . Συμβουλευτείτε τα εγχειρίδια για αυτές τις συσκευές για την τεχνική υποστήριξη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα