ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να κάνει ένα δίσκο αποκατάστασης για τον υπολογιστή μου

Ένας δίσκος αποκατάστασης είναι ένα CD που χρησιμοποιείται για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην αρχική του μορφή , αν κάτι πάει στραβά . Ένα τυπικό δίσκο ανάκτησης περιέχει το λειτουργικό σας σύστημα , προγράμματα οδήγησης συσκευών και άλλα αρχεία που θεωρούν ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του υπολογιστή σας . Δημιουργία δίσκου ανάκτησης μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία , αλλά γίνεται πιο εύκολη με τη χρήση των δωρεάν online εφαρμογές λογισμικού . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε το δίσκο εγκατάστασης των Windows Driver Magician

Η nLite
κενό CD
CD καύση λογισμικού
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε το πρόγραμμα Μάγος Driver από την τοποθεσία που αναφέρεται παρακάτω . Εκτελέστε το πρόγραμμα και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη . Το Driver Magician εξάγει όλα τα προγράμματα οδήγησης της συσκευής από τον υπολογιστή σας ( τα αρχεία που λένε στον υπολογιστή σας πώς να χρησιμοποιήσετε το υλικό ) , και τα αποθηκεύει σε μια τοποθεσία που θα επιλέξετε . Δημιουργήστε ένα φάκελο " Recovery Disk Υλικό " κάνοντας δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέγοντας το " New " τότε " Φάκελος ". Αποθηκεύστε τα αρχεία στο φάκελο . 2

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα nLite , απλό στη χρήση πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο δίσκο ανάκτησης που περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε .
εικόνων 3

Τοποθετήστε το CD εγκατάστασης των Windows στη μονάδα δίσκου σας και να ακυρώσει οποιαδήποτε μενού που εμφανίζονται στην οθόνη . Ανοίξτε nLite και επιλέξτε "Δημιουργία μιας εικόνας " του δίσκου εγκατάστασης των Windows . Αποθηκεύστε την εικόνα στο φάκελο " Recovery Disk Υλικό " .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Drivers" για το πρόγραμμα nLite και στρέψτε το προς την κατεύθυνση των οδηγών συσκευής που εξάγεται νωρίτερα . Αυτό περιλαμβάνει τα προγράμματα οδήγησης στον υπολογιστή σας σε εικόνα των Windows σας , επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε ξανά τα πάντα εύκολα με νέο δίσκο ανάκτησης σας.
5

Επιλέξτε " Δημιουργία Bootable εικόνα ISO . " Εισάγετε ένα κενό CD στη CD- R οδήγησης και επιλέξτε " Burn" εντός nLite για να δημιουργήσετε δίσκους ανάκτησης . Η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου πέντε έως 10 λεπτά , τότε θα έχετε ένα πλήρως λειτουργικό εφεδρικό δίσκο σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας κολλάει ποτέ .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα