ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να πάρει για να το Fan σε ένα Vaio Laptop

Το laptop Sony Vaio διαθέτει δύο ανεμιστήρες χτισμένο σε μικρά καρέ του . Την πάροδο του χρόνου , αυτοί οι ανεμιστήρες μπορεί να γίνει φραγμένο με σκόνη και βρωμιά . Αυτό μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή να υπερθερμανθεί , πιθανόν να βλάπτει τον επεξεργαστή και τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του υπολογιστή . Επίσης , εάν ένας ή και οι δύο από τους οπαδούς δεν λειτουργεί , αυτό μπορεί γρήγορα να προκαλέσει τον υπολογιστή να υπερθερμανθεί . Πρόσβαση των ανεμιστήρων είναι απαραίτητη για να τους αντικαταστήσουν . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
κατσαβίδι Philips Μικρές
Μικρό κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Απενεργοποιήστε το φορητό υπολογιστή και γυρίστε το μπρούμυτα σε μια επίπεδη επιφάνεια . Αποσυνδέστε όλες τις συνδέσεις και την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . Χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι κεφάλι της Philips για να ξεβιδώσετε τις βίδες γύρω από τις άκρες που έχουν ένα μικρό βέλος δίπλα τους . Αφαιρέστε μόνο αυτές που σημειώνονται βίδες . 2

Προσεκτικά γυρίστε το laptop όψη προς τα επάνω και να το ανοίξετε σε όλη τη διαδρομή , ώστε η οθόνη είναι όσο πιο πίσω μπορεί να πάει . Τοποθετήστε την επίπεδη κεφαλή κατσαβίδι στο χώρο ανάμεσα στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου και του πινακίου κορυφής μεταξύ της οθόνης και του πληκτρολογίου . Τραβήξτε απαλά αυτό το πλαστικό πλαίσιο και μακριά από το φορητό υπολογιστή .
Εικόνων 3

Χρησιμοποιήστε το κατσαβίδι κεφάλι της Philips για να αφαιρέστε τις τρεις βίδες που κατέχουν άμεσα πάνω από το πληκτρολόγιο . Αυτά γίνονται ορατά μετά την αφαίρεση του πάνελ πλαστικό . Σηκώστε το πληκτρολόγιο στα άνω άκρα και σύρετέ το προς την οθόνη μέχρι να σηκώνει από το πλαίσιο του φορητού υπολογιστή .
Η

4 Ξεβιδώστε τις τρεις βίδες που κατέχουν κρατούν την μεγάλη μεταλλική πλάκα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο . Θα δείτε τους οπαδούς μέσα από το άνοιγμα στην πλάκα .
5

Ανασηκώστε την αριστερή πλευρά της μεταλλικής πλάκας , όπως μπορείτε να το σύρετε προς τα αριστερά μέχρι να το σηκώσετε από το πλαίσιο του φορητού υπολογιστή .

6

Ξεβιδώστε τις τρεις εκμετάλλευση βίδες που συγκρατούν τη στέγαση των οπαδών στη θέση του . Σηκώστε τους οπαδούς κατ 'ευθείαν επάνω για να αποσυνδέσετε το κύριο βύσμα τροφοδοσίας από τη μητρική πλακέτα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα