ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να αφαιρέσει ένα Trojan που έχει αναλάβει τον έλεγχο πάνω Ρυθμίσεις του Υπολογιστή

Ενώ ορισμένοι ιοί υπολογιστών είναι αρκετά καλοήθεις στη φύση - περισσότερο από μια ενόχληση από την πραγματική απειλή - οι άλλοι δεν είναι τόσο καλός . Trojan ιών είναι οι ιοί που εισέλθουν στον υπολογιστή σας, συνδέοντας τον εαυτό τους σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο αρχείο , παρόμοια με το δούρειο ίππο στην ελληνική μυθολογία . Όταν το Trojan έχει καταληφθεί τελείως τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας , μόνη πραγματική λύση είναι να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σας σύστημα και να αρχίσει και πάλι από το μηδέν . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
δίσκο εγκατάστασης των Windows
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows στον υπολογιστή σας και να επανεκκινήσετε το μηχάνημα . 2

Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο με τον υπολογιστή φορτώνει να εκκινήσετε από το CD .
εικόνων 3

Hit "Enter" ακολουθούμενο από το " F8" για να ξεκινήσει η εγκατάσταση και αποδεχτείτε την άδεια χρήσης .
Φτηνές 4

Πατήστε το πλήκτρο " D " για να διαγράψετε όλα τα υπάρχοντα Trojan- μολυσμένων κατατμήσεις σας στην οθόνη Partition Manager , στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο "C" για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο , φρέσκο ​​διαμέρισμα .
5

Επιλέξτε τη μέθοδο format NTFS για το νέο partition σας . Τα Windows θα μορφοποιήσει αυτόματα ( διαγραφή) τη μονάδα δίσκου και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος .
Η 6

Ακολουθήστε το υπόλοιπο της οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση . Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή του αναγνωριστικού προϊόντος , την ημερομηνία , την ώρα και πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του δικτύου σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα