ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να χρησιμοποιήσετε την Κονσόλα αποκατάστασης για να δείτε Disk

Το πρόγραμμα των Windows Chkdsk ( Check Disk ) είναι ένα εργαλείο που ελέγχει σχετικά με τις ποσότητες του οδηγού του υπολογιστή και τις προσπάθειες για να διορθώσετε τυχόν λάθη σας . Όπως μπορείτε να εγκαταστήσετε και να απεγκαταστήσετε και να αντιγράψετε και να διαγράψετε τα αρχεία ξανά και ξανά στον υπολογιστή σας , μπορείτε να πάρετε τελικά επιπλοκές, όπως σφάλματα καταλόγου . Αυτό το πρόγραμμα θα κάνει αυτόματα μια ενδελεχή έρευνα και να καθαρίσει ό, τι μπορεί . Η κονσόλα αποκατάστασης είναι διαθέσιμη για τα Windows 2000 , Server 2003 και XP . Δίνει στους διαχειριστές τη δυνατότητα να διορθώσετε προβλήματα χωρίς εκκίνηση των Windows . Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows , χρησιμοποιήστε την κονσόλα αποκατάστασης και να τρέξει το πρόγραμμα Chkdsk . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
των Windows CD εγκατάστασης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD εγκατάστασης των Windows και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή . 2

στο " Welcome to Setup " οθόνη , τύπου " R " για να εκτελέσετε την Κονσόλα αποκατάστασης . Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή , πληκτρολογήστε τον στο παρακάτω οθόνη και πατήστε το πλήκτρο "enter " για να συνεχίσετε .
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε " chkdsk /r" στη γραμμή εντολών και πατήστε το πλήκτρο "enter " να ξεκινήσει . Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως και μία ώρα για να ελέγξετε το σκληρό σας δίσκο . Αυτή η εντολή θα προσπαθήσει να βρει κατεστραμμένους τομείς και να διορθώσετε ό, τι μπορεί . Η άλλη επιλογή είναι να πληκτρολογήσετε " chkdsk /p ", η οποία διαρκεί λιγότερο χρόνο και διορθώνει τα λάθη μόνο σε ένα κλειδωμένο όγκο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα