ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθορίσει XP και να αφαιρέσει αεροπειρατή

Ο αεροπειρατής είναι ένα είδος κακόβουλου προγράμματος που καθορίζει τις λειτουργίες του υπολογιστή σας , όπως την αρχική σελίδα σας ή στις ρυθμίσεις ασφάλειας , σε ανεπιθύμητες αξίες , προκειμένου να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του υπολογιστή σας . Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσετε το κακόβουλο λογισμικό , όπως ένας πειρατής και «διορθώσουν» τον υπολογιστή σας και το λογισμικό των Windows XP είναι να τρέξει το παρέχεται από τη Microsoft Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού , το οποίο σαρώνει το σκληρό σας δίσκο για αεροπειρατές και να τους διαγράφει . Αυτό μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 60 λεπτά , ανάλογα με την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το μέγεθος του σκληρού δίσκου σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το μενού " Έναρξη " στα Windows XP και κάντε κλικ στο "All Programs " λίστα . 2

Κάντε κλικ στο "Internet Explorer" και να περιηγηθείτε στο Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού σελίδα λήψης , που απαριθμούνται στο Πόρων .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο λήψης και επιλέξτε το κουμπί "Αποθήκευση αρχείου " για να αποθηκεύσετε το αρχείο στο σκληρό σας δίσκο .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που κατεβάσατε και επιλέξτε "Run " για να ξεκινήσει το πρόγραμμα .
5

Επιλέξτε τη δυνατότητα να εκτελέσει μια "Πλήρης Σάρωση " και πατήστε " Next" για να ξεκινήσει η σάρωση .
Η

6 Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη κατά την ολοκλήρωση της σάρωσης για να αφαιρέσετε τους αεροπειρατές και άλλο κακόβουλο λογισμικό από το σύστημά σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα