ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων έναν υπολογιστή για το No Display & Monitor μπιπ

Όταν ο υπολογιστής σας δεν ξεκινά ή αρχίζει να κάνει θορύβους που δεν έχετε ξανακούσει αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό και να σας αφήσει με καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τον υπολογιστή σας να λειτουργούν ξανά . Αν μπορείτε να χαλαρώσετε και να εργαστούν μέσα από το πρόβλημα συστηματικά μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα πολλές φορές στη σύντομη διαταγή . Πιο σημαντικό από τον καθορισμό του γρήγορο υπολογιστή είναι να μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα είναι και δεν είναι . Οδηγίες
Η

1 Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και ακούστε προσεκτικά. Η οθόνη σας δεν κουδουνίζει . Αν αυτό ακούγεται σαν οθόνη σας είναι χτυπάει , είναι είτε ηχεία που έχουν συνδεθεί με την οθόνη ή να έρχεται απευθείας από τον υπολογιστή . 2

Ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι η οθόνη σας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τον υπολογιστή και ότι είναι συνδεδεμένο μέσα Δοκιμάστε να συνδέσετε την οθόνη , καθώς και τον υπολογιστή σε άλλη πρίζα . Μερικές χτυπάει από τον υπολογιστή σας είναι φυσιολογικό, αλλά μπορεί να είναι ασαφής, αν δεν βλέπουμε βίντεο .
Εικόνων 3

Ανοίξτε την υπόθεση στον υπολογιστή αφαιρώντας ένα από τα πάνελ πλαϊνή πόρτα . Η πόρτα πλευρικό πάνελ συνδέεται συνήθως από δύο ή περισσότερες βίδες Phillips . Βγάλτε και τοποθετήστε ξανά την κάρτα γραφικών , τη μνήμη και τον επεξεργαστή , αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε αλλάξει πρόσφατα κάποιο από αυτά τα κομμάτια του υλικού . Κάθε μία από αυτές τις χαλαρές συνδέσεις μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση βίντεο και να προκαλέσει ηχητικό σήμα προειδοποίησης ότι υπάρχει ένα πρόβλημα .
Η 4

Αντικαταστήστε , την κάρτα γραφικών , αν μη τι άλλο δεν λειτουργεί . Μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσει τη μνήμη , μητρική ή CPU αν μη τι άλλο λειτουργεί. Μερικά κομμάτι του υλικού είναι κακό και είναι ακριβώς ένα θέμα της διαδικασίας της αποβολής .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα