ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να αφαιρέσει Trojan Delf

Μόλις Trojan Delf μολύνει τον υπολογιστή σας , ανοίγει αμέσως μια τρύπα ασφαλείας που απομακρυσμένη χάκερ μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας . Για παράδειγμα , ένα απομακρυσμένο χάκερ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν Trojan Delf για να κλέψουν αριθμούς πιστωτικών καρτών σας και να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς . Ευτυχώς , μπορείτε να αφαιρέσετε Δούρειος Delf χωρίς τη βοήθεια ενός προγράμματος προστασίας από ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ακριβό λογισμικό . Οδηγίες
End Trojan Delf Διεργασίες
Η

1 Πιέστε το πλήκτρο " Ctrl " + " Alt " + "Διαγραφή ". 2

Κάντε κλικ στο "Start Task Manager" και , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " Διεργασίες" καρτέλα .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " gadugadu.exe " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος διεργασίας ".
Η

4 Κάντε κλικ στο " προγράμματος1 . exe "και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος διεργασίας ".
5

Κάντε κλικ στο" 4.exe "και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος διεργασίας ".
εικόνων Διαγραφή Trojan Delf αρχεία

6

Κάντε κλικ στο "Start" μενού .
Η 7

Τύπος " gadugadu.exe " στο πλαίσιο Αναζήτηση προγραμμάτων και αρχείων και να διαγράψετε το αντίστοιχο αρχείο που εμφανίζεται στα αποτελέσματα κουτί. Για να διαγράψετε το αρχείο , κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε "Διαγραφή ".
8

Τύπος " Project1.exe " στα Αναζήτηση Προγράμματα και αρχεία box και να διαγράψετε το αντίστοιχο αρχείο που εμφανίζεται στα αποτελέσματα κουτί. Για να διαγράψετε το αρχείο , κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε "Διαγραφή ".
Η 9

Τύπος " 4.exe " στα Αναζήτηση Προγράμματα και αρχεία box και να διαγράψετε το αντίστοιχο αρχείο που εμφανίζεται στα αποτελέσματα κουτί. Για να διαγράψετε το αρχείο , κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε "Διαγραφή ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα