ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ελέγξετε τον υπολογιστή μου να αφαιρέσει adware, spyware και ιούς Trojan για δωρεάν

adware, spyware και trojan ιούς μπορεί να κατασκοπεύει τους δραστηριότητα σας στο Internet , να κλέψουν τα δεδομένα σας , να κάνετε τον υπολογιστή σας ευάλωτο σε χάκερ , ή να καταστρέψει τον σκληρό σας δίσκο εντελώς . Adware ξεπροβάλει διαφημίσεις στην οθόνη σας , spyware κατάσκοποι για τη δραστηριότητά σας , και trojan ιοί μπορεί να έχουν οποιοδήποτε αριθμό των κακών αποτελεσμάτων . Ευτυχώς , μπορείτε να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για αυτά τα προγράμματα με δωρεάν λογισμικό Windows. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Malware Εργαλείο αφαίρεσης
Windows Defender
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
ιούς Trojan
Η 1

Run " εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού , " το οποίο είναι προ εγκατεστημένο σε κάθε υπολογιστή που εκτελεί το λειτουργικό σύστημα μετά τα Windows 2000 . Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια " Run". Πληκτρολογήστε τα γράμματα " MRT " όταν ένα πλαίσιο κειμένου σκάει επάνω , στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο ENTER . Εάν σας ζητηθεί, κατεβάστε την τελευταία έκδοση από τη Microsoft Support ( βλ. Πόρων ) . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Next" .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Full Σάρωση " επιλογή . Η "Πλήρης Σάρωση " προσφέρει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να βρουν όλα τα trojan ιούς .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να ξεκινήσει η πλήρης σάρωση .
5

Περιμένετε να δείτε αν η σάρωση γυρίζει ιούς . Αν το κάνει , ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να τα αφαιρέσετε. Τα συγκεκριμένα βήματα θα διαφέρουν ανάλογα με τη μόλυνση , αλλά γενικά περιλαμβάνουν πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης , την αναθεώρηση της έκθεσης και επιβεβαιώνει την επισκευή .
Η

6 Κάντε κλικ στο κουμπί " Finish " , όταν η επισκευή συμπληρώνει.

7

Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας .
εικόνων Spyware και Adware
8

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το δωρεάν Windows Defender από τη Microsoft ( βλέπε Πόρων ) .

9

Ανοίξτε το πρόγραμμα .
Η 10

Κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στο κουμπί "Αναζήτηση" και επιλέξτε "Πλήρης Σάρωση ".

11

Κάντε κλικ στο πλήκτρο " scan"

12

Περιμένετε για τη σάρωση για να ολοκληρωθεί . Όταν το κάνει , να επανεξετάσει τις adware και spyware λοιμώξεις που βρέθηκαν και κάντε κλικ στο "Repair" για την άρση τους .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα