ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να Ανακύκλωσης Konica Toners

Konica Minolta - κάνει Konica τόνερ για χρήση σε εκτυπωτές λέιζερ . Η εταιρεία παρέχει έναν εύκολο , δωρεάν πρόγραμμα ανακύκλωσης για τους πελάτες της, ώστε να μπορεί να στείλει πίσω πέρασε κασέτες γραφίτη και όχι να δημιουργήσει υγειονομική ταφή των αποβλήτων . Αυτό βοηθά το περιβάλλον , δεδομένου ότι οι κενές κασέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκ νέου , μειώνοντας την ποσότητα των νέων πλαστικών που κατασκευάζονται για τόνερ . Ανακύκλωση Konica γραφίτη σας είναι απλό , αλλά απαιτεί κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
συσκευασίας ταινία
Ψαλίδι

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αγοράσετε μια νέα κασέτα γραφίτη της Konica . Ξετυλίξτε το και αφαιρέστε την νέα κασέτα από τη συσκευασία του . 2

Τραβήξτε την κασέτα τόνερ που χρησιμοποιείται από τον εκτυπωτή σας . Τυλίξτε το χρησιμοποιημένο φυσίγγιο γραφίτη στη συσκευασία που πραγματοποιήθηκε το παλιό .
Εικόνων 3

Τοποθετήστε το χρησιμοποιημένο τόνερ πίσω στη συσκευασία από το νέο τόνερ . Κλείστε το παράθυρο και την ταινία να κλείσει έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη ναυτιλία .
Η

4 Τοποθετήστε την ετικέτα επιστροφής ( η οποία περιλαμβάνεται σε κάθε νέο πλαίσιο γραφίτη για λόγους ευκολίας ) προς τα έξω από το κουτί . Πάρτε το κουτί στο τοπικό ταχυδρομείο σας για αποστολή εκτός εάν η ετικέτα αποστολής παρέχει εναλλακτικές οδηγίες , σημειώνει Konica Minolta - .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα