ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος εκτέλεσης Εκκαθάριση μητρώου για τα Windows XP

Το μητρώο των Windows XP περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία , σκληρούς δίσκους , μνήμη και την απόδοση του συστήματος . Κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης του υπολογιστή , μέσα από τη δημιουργία και τη διαγραφή των αρχείων , το λογισμικό και τους πόρους του υλικού , το μητρώο μπορεί να γίνει σωριασμένο και περιέχουν σφάλματα που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές δυσμενείς επιπτώσεις στη συνολική απόδοση του συστήματος . Το μητρώο μπορεί να καθαριστεί και να αποκατασταθεί σχετικά εύκολα, ανεξάρτητα από το επίπεδο ενός χρήστη της γνώσης του πώς οι λειτουργίες του μητρώου . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικό καθαρισμού μητρώου

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε ένα εργαλείο καθαρισμού του μητρώου από το Internet , όπως το Free Registry Cleaner . Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το καθαρότερο μητρώου , χρησιμοποιώντας τις συνιστώμενες ρυθμίσεις του χρήστη . 2

ξεκινήσει τον καθαρισμό μητρώου του λογισμικού κάνοντας κλικ στο μενού Έναρξη και δείχνοντας με το πρόγραμμα , ή χρησιμοποιώντας το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να ξεκινήσει το πρόγραμμα .
εικόνων 3

Ξεκινήστε τη σάρωση πατώντας την επιλογή για να σαρώσετε το μητρώο των Windows μέσα από το μητρώο καθαρισμού λογισμικού . Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η σάρωση θα ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των στοιχείων του μητρώου , τα λάθη που μπορεί να βρεθεί και η ταχύτητα του υπολογιστή .
Η

4 Καθαρίστε τα λάθη από το μητρώου , επιλέγοντας την επιλογή να καθαρίσετε το ληξιαρχείο .
5

αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου , όταν σας ζητηθεί να το πράξουν , χρησιμοποιώντας είτε μια μονάδα flash USB ή ένα κενό CDR -W δίσκο εισάγεται στο CDR /W drive στον υπολογιστή σας .
Η

6 Ολοκληρώστε τη διαδικασία καθαρισμού μητρώου ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη μέσα από τον καθαρισμό του μητρώου του λογισμικού . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή όταν το μητρώο καθαρισμού λογισμικού έχει ολοκληρωθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα