ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να μεταφέρετε δεδομένα από μια Dead Laptop

Εάν εργάζεστε με υπολογιστές αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα , αργά ή γρήγορα θα έχετε την ατυχή εμπειρία του να πρέπει να ασχοληθεί με ένα νεκρό υπολογιστή . Υπολογιστές πεθάνουν για διάφορους λόγους . Μία από τις πιο συχνές αιτίες για έναν υπολογιστή για να πεθάνει είναι αστοχία υλικού . Μητρικές , επεξεργαστές, μνήμη και σκληρούς δίσκους είναι οι πιο συνήθεις ύποπτοι . Η ανάκτηση των πληροφοριών από ένα νεκρό υπολογιστή εξαρτάται από τη συσκευή που απέτυχε . Όσο ο σκληρός δίσκος είναι λειτουργική , οι πληροφορίες μπορούν να ανακτηθούν με τη χρήση ενός δεύτερου υπολογιστή και μια φθηνή συσκευή γνωστή ως μια καθολική προσαρμογέα σκληρό δίσκο . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Phillips κατσαβίδι
λειτουργία του υπολογιστή με θύρα USB καλής ποιότητας USB καθολική προσαρμογέα σκληρό δίσκο

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Αποσυνδέστε όλα τα τροφοδοτικά , συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών , από τους νεκρούς laptop . 2

Γυρίστε το laptop ανάποδα και αφαιρέστε το κάλυμμα του σκληρού δίσκου για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σκληρό δίσκο . Το κάλυμμα του σκληρού δίσκου , που συνήθως ταυτίζεται με ένα μικρό σύμβολο που μοιάζει με τρεις κυκλικούς δίσκους στοιβάζονται το ένα πάνω από το άλλο . Το άλλο κοινό σύμβολο είναι ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε τη μονάδα σκληρού δίσκου από τους νεκρούς laptop . Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν χειρίζεστε το εκτεθειμένο σκληρό δίσκο . Μια στατική σοκ μπορεί να βλάψει τα ηλεκτρικά εξαρτήματα στη μονάδα δίσκου , καθιστώντας την ανάκτηση πληροφοριών είναι εξαιρετικά δύσκολη .
Η

4 Συνδέστε το φορητό σκληρό δίσκο με την αντίστοιχη θύρα του προσαρμογέα γενικής χρήσης .
5

Συνδέστε το καλώδιο USB σε μια ανοιχτή θύρα USB στον υπολογιστή εργασίας . Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για τον υπολογιστή για να αναγνωρίσει το σκληρό δίσκο . Θα λίστα το σκληρό δίσκο ως μια « συσκευή USB Mass Storage " και θα εγκαταστήσει αυτόματα όλα τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί , το φορητό σκληρό δίσκο , θα πρέπει να εκχωρηθεί ένα γράμμα και θα πρέπει να περιλαμβάνονται στον κατάλογο των δίσκων του λειτουργικού υπολογιστή . Για παράδειγμα , ο κύριος σκληρός δίσκος του υπολογιστή εργασίας σας έχει εκχωρηθεί το γράμμα C. Η μονάδα οπτικού δίσκου ( CD ή DVD ) έχει ανατεθεί το γράμμα D. Το φορητό σκληρό δίσκο, θα πρέπει να ανατεθεί το επόμενο ανοικτή επιστολή στη σειρά .

6

κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο που έχει ανατεθεί σε φορητό σκληρό σας δίσκο και να αντιγράψετε όλα τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε στη λειτουργική υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα