ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να βοηθήσετε ένα Ψύξη υπολογιστών

Ένας υπολογιστής που παγώνει συχνά δεν είναι μόνο ενοχλητικό , αλλά μπορεί να σας αναγκάσει να χάσετε σημαντικά έγγραφα . Ενώ κάθε υπολογιστής παγώνει από καιρό σε καιρό , μερικές φορές μπορεί να συμβεί τόσο συχνά ώστε να μπορεί να σας προκαλέσει πολλά δεινά . Αντί να ασχολούνται με αυτό ή να το παίρνετε σε ένα κατάστημα επισκευής αμέσως , υπάρχουν μερικά βασικά μέτρα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορείτε να πάρετε μόνοι σας . Αυτές οι απλές εργασίες μπορεί να σταματήσει ή να μειώσει το ποσό των φορές παγώνει τον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η 1

Προσέξτε τι κάνατε όταν το πάγωμα συνέβη . Προσπαθήστε να ανοίξετε το πρόγραμμα και να αναπαράγει ό, τι κάνατε όταν πάγωσε . Αν έχει παγώσει και πάλι , δοκιμάστε να ενημερώσετε το πρόγραμμα ή να εγκαταστήσετε ξανά . 2

Επιτρέψτε Δίσκων για να τρέξει . Δίσκων αναδύεται όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας μετά από ένα πάγωμα ή συντριβή . Αυτό θα ελέγξει για τυχόν προβλήματα στον υπολογιστή σας .
Εικόνων 3

Ανασυγκρότηση του υπολογιστή σας . Αυτό θα καθαρίσει το δρόμο των Windows αποθηκεύει τα αρχεία στον υπολογιστή σας . Στο μενού " Έναρξη " κάντε κλικ στο " Προγράμματα ", τότε πάμε σε " Αξεσουάρ " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " System Tools" και επιλέξτε " Ανασυγκρότηση Δίσκων ".
Η 4

Έλεγχος για ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος . Το πάγωμα θα μπορούσε να αποδοθεί σε σφάλμα ότι η Microsoft έχει καθοριστεί μέσω ενημέρωσης . Επισκεφθείτε το Windows Update για να σάρωση για ενημερωμένες εκδόσεις .
5

Εκτελέστε antivirus και spyware λογισμικό . Οι ιοί και spyware μπορεί να προκαλέσει μια μυριάδα των προβλημάτων του υπολογιστή , συμπεριλαμβανομένων πάγωμα και τη συντριβή .
Η 6

Πάρτε τον υπολογιστή σας σε έναν επαγγελματία , αν νομίζετε ότι έχετε ένα σοβαρό ζήτημα . Εάν έχετε ελέγξει όλα τα προφανή προβλήματα και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο υπολογιστής σας είναι δέσμευση , να λάβει σε έναν εμπειρογνώμονα . Θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα υλικού ή άλλο πρόβλημα που δεν μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα