ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να κάνετε τον υπολογιστή σας να προχωρήσουμε γρηγορότερα με McAfee

ιούς και spyware μπορεί να προκαλέσει έναν υπολογιστή να τρέχει αργά . Anti - virus και anti - spyware λογισμικό ασφαλείας θα μπορούσε να αφαιρέσει επιβλαβείς και περιττών στοιχείων από τον υπολογιστή . McAfee αναλύει και αποκλείει τις απειλές σε έναν υπολογιστή συνεχώς να δημιουργήσει ένα αυστηρό σύστημα προστασίας. Καταστρέφει επίσης παλιά αρχεία για να αποτρέπεται η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση . Επειδή ο υπολογιστής έχει λιγότερα αρχεία , να τρέχει πιο γρήγορα με την McAfee . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικού McAfee
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα McAfee και κάντε κλικ στο "Ο Λογαριασμός μου " από το μενού στο πάνω μέρος της σελίδας για να συνδεθείτε ή εγγραφείτε με McAfee . 2

Πηγαίνετε στο " τα προϊόντα μου " από το μενού στην αριστερή πλευρά της σελίδας μετά την σύνδεση , επιλέξτε ένα προϊόν λογισμικού McAfee ασφαλείας και κάντε κλικ στο κουμπί "Download " . Διαβάστε την άδεια χρήσης και κάντε κλικ στο κουμπί "Συμφωνώ ". Κάντε κλικ στο κουμπί "Download" και κάντε κλικ στο " Run".
Εικόνων 3

Επιλέξτε ένα τύπο της εγκατάστασης. Επιλέξτε "Typical " για να εγκαταστήσετε όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος McAfee , ή "Custom " για να επιλέξετε ποια να εγκαταστήσετε τα προγράμματα . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next" για να ξεκινήσει η εγκατάσταση , στη συνέχεια, περιμένετε . Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί , κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος" και κάντε επανεκκίνηση αν σας ζητηθεί .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο ασπίδας McAfee στη γραμμή εργασιών , η οποία είναι συνήθως στην κάτω δεξιά πλευρά του υπολογιστή οθόνη σε προσωπικούς υπολογιστές . Σε υπολογιστές Mac , ξεκινήστε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο " Finder " από την αποβάθρα , επιλέξτε " Εφαρμογές" και κάντε διπλό κλικ στο " McAfee . "
5

Κάντε κλικ στο " Ιούς και Spyware Προστασία » από το κύριο παράθυρο McAfee και κάντε κλικ στο " scan τον υπολογιστή σας . "
Η 6

Ρυθμίστε την αυτόματη σάρωση μετά την αρχική σάρωση, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε χειροκίνητα μια σάρωση του υπολογιστή κάθε φορά . Κάντε κλικ στο " Προγραμματισμένη σάρωση " και πληκτρολογήστε προτίμησε το πρόγραμμά σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα