ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να αφαιρέσετε ένα Trojan Horse με το Norton Antivirus Πρόγραμμα

Norton AntiVirus είναι ένα κορυφαίο λογισμικό προστασίας του υπολογιστή που σας επιτρέπει να προστατεύσει το σύστημα του υπολογιστή σας από πιθανές απειλές στο διαδίκτυο . Έρχεται με ένα ενσωματωμένο στην επιλογή ανίχνευσης ιών , σας επιτρέπει να εντοπίσετε τυχόν κακόβουλα προγράμματα , συμπεριλαμβανομένων δούρειους ίππους , στον υπολογιστή . Μόλις εντοπιστεί , το επικίνδυνο αρχείο μπορεί να αφαιρεθεί , εμποδίζουν τον υπολογιστή σας από το να αναλάβει ο δούρειος ίππος - ή σημαντικά έγγραφα από το να κλαπεί . Οδηγίες
Η 1

Εκκίνηση Norton AntiVirus . Είτε επιλέξτε το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας ή να βρείτε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στην καρτέλα "All Programs " στο μενού Έναρξη . 2

Επιλέξτε τη ρύθμιση "Scan " επιλογή από το μενού του προγράμματος , μόλις φορτώσει επάνω στην οθόνη.
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " C : " το αυτοκίνητο ως τη θέση σάρωσης , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και το Norton Antivirus αρχίζει να σαρώσει το σκληρό δίσκο . Ανάλογα με το πόσα αρχεία που έχετε αποθηκευμένα στη μονάδα δίσκου , η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθεί .
Η 4

Κοιτάξτε πέρα ​​από όλα τα αρχεία που ανιχνεύονται αναγράφονται στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του προγράμματος Norton . Αυτά είναι όλα τα επικίνδυνα αρχεία , συμπεριλαμβανομένων δούρειους ίππους .
5

Κάντε κλικ στο " Επιλογή όλων " και στη συνέχεια " Διαγραφή " και τα trojan άλογο αρχεία διαγράφονται από το σύστημα του υπολογιστή .
Η

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα