ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να Sync Windows Mobile με Windows 7

Κέντρο συσκευών Windows Mobile είναι ένα πρόγραμμα που έρχεται με τα Windows Vista και Windows 7 , που αντικαθιστά την προηγούμενη ActiveSync λογισμικό συγχρονισμού . Κινητό κέντρο συσκευών σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες , τα έγγραφά σας και ακόμη και τα βίντεο σε Windows Mobile συσκευή σας σε λίγα βήματα . Εάν τα Windows 7 στον υπολογιστή σας δεν έρχονται με Κέντρο συσκευών Windows Mobile , μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο σύνδεσμο στην ενότητα Αναφοράς παρακάτω . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Κέντρο συσκευών Windows Mobile
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Εκκίνηση Windows Mobile Center Συσκευών κάνοντας κλικ στο μενού " Έναρξη " , " Όλα τα προγράμματα " , στη συνέχεια, " Κέντρο συσκευών των Windows Mobile . " 2

Συνδέστε το καλώδιο USB που συνοδεύει τα Windows Mobile συσκευή σας στη θύρα USB στο τηλέφωνό σας , στη συνέχεια, στον υπολογιστή .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Ρύθμιση της συσκευής σας . "
Η 4

Επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου για κάθε χαρακτηριστικό που θέλετε να συγχρονίσετε , όπως το " Ημερολόγιο ", " Αποστολή" και " Επαφές . "
5

Πληκτρολογήστε το όνομα για τα Windows Mobile συσκευή σας , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί " Ρύθμιση ". Η συσκευή σας θα πρέπει τώρα να συγχρονιστεί με τα Windows 7 στον υπολογιστή σας . Για να συγχρονίσετε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή σας στο μέλλον , απλά συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο " Sync" στο τηλέφωνό σας . Κέντρο συσκευών Windows Mobile θα ανοίξει αυτόματα στον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα