ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να Επιδιόρθωση του Internet Explorer Script Errors

λάθη Script είναι τα μηνύματα που εμφανίζονται όταν το σενάριο πίσω από ένα πρόγραμμα ή μια λειτουργία βιώνει μια απρόσμενη προϋπόθεση ότι δεν καταλαβαίνει . Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer , υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό μπορεί να συμβεί , από ένα πρόβλημα στο τέλος πηγή της λειτουργίας σε βαθύτερα προβλήματα στο σύστημά σας . Για τα προβλήματα που προέρχονται από την πλευρά σας , υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι που μπορείτε να επιδιορθώσετε το σφάλμα . Οδηγίες
Η

1 Επιλέξτε το μενού Εργαλεία του Internet Explorer και κάντε κλικ στην επιλογή που ονομάζεται " Επιλογές Internet . " 2

Κάντε κλικ στην καρτέλα που ονομάζεται "Advanced" και επιλέξτε " Απενεργοποίηση σενάριο υποκλοπών " κάνοντας κλικ στο πλαίσιο ελέγχου . Πατήστε "OK " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές .
Εικόνων 3

Μετακίνηση στην καρτέλα Ασφάλεια , αν αντιμετωπίσετε σφάλματα δέσμης ενεργειών για περισσότερες από δύο σελίδες Web . Ρυθμίστε Ασφαλείας " Προεπιλεγμένο Επίπεδο " και κάντε κλικ στο " OK " για να αποθηκεύσετε την αλλαγή .
Η

4 Επιλέξτε την καρτέλα που ονομάζεται "General" και κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις" κάτω από την ενότητα Προσωρινά αρχεία Internet .
Φτηνές 5

Επιλέξτε " Διαγραφή αρχείων" και "Διαγραφή Cookies" και επιβεβαιώστε κάθε δράση πατώντας το πλήκτρο " OK" όταν σας ζητηθεί . Διαγραφή της λίστας ιστορικού , καθώς , κάτω από την καρτέλα Ιστορικό .
Η 6

Εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Internet Explorer και το πιο πρόσφατο service pack για το λογισμικό . Οι απελευθερώσεις αυτές έχουν συχνά διορθώσεις για bugs και άλλες αιτίες των σφαλμάτων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα