ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να διαμορφώσετε το Windows XP SP2

Μπορείτε να διαμορφώσετε το σκληρό σας δίσκο και να φορτώσετε τα Windows XP SP2 , αν η εγκατάσταση είναι πολύ αργή , αν έχει μολυνθεί με λογισμικό υποκλοπής spyware ή αν θα θέλατε να καθαρίσετε όλα τα προσωπικά δεδομένα . Αυτή η διαδικασία , η οποία είναι γνωστή ως αναδιαμόρφωση , οδηγεί σε πλήρη απώλεια των δεδομένων στην κατάτμηση των Windows θα διαγραφούν και δεν μπορεί να αντιστραφεί . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Windows XP Service Pack δίσκο εγκατάστασης 2
οδήγησης για το υλικό σας

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων που θα κάνατε ήθελε να σώσει από το διαμέρισμα των Windows σε έναν άλλο σκληρό δίσκο , αφαιρούμενα μέσα , συσκευή δικτύου ή προνομιούχων μέσα αντιγράφων ασφαλείας σας . 2

Ανοίξτε οπτική μονάδα δίσκου του συστήματός σας και τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows XP Service Pack 2 . εικόνων
3

Επανεκκινήστε το σύστημα και πιέστε το πλήκτρο κατά τη διάρκεια της φόρτισης να εκκινήσετε την εγκατάσταση των Windows XP από το δίσκο εκκίνησης .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "F8 " για να επιβεβαιώσετε την agremeent άδεια XP και κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να ξεκινήσει η εγκατάσταση .
5

Κάντε κλικ στο " Down " για να μετακινήσετε την επισήμανση πληκτρολόγιο αντί για το τρέχον διαμέρισμα NTFS για Windows , κάντε κλικ στο " D" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " L " για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του διαμερίσματος .
Η 6

Κάντε κλικ στο " Enter" όταν έχετε επισημάνει το κενό χώρο στο διαμέρισμα και στη συνέχεια να επιλέξετε αν θέλετε να εκτελέσετε μια γρήγορη και πλήρη μορφή. Πλήρης μορφές ελέγξετε τις υπάρχουσες αντικείμενα δεδομένων και να προσπαθήσει να τους απομονώνουν από τυχαία τροποποίηση.
Η 7

Περιμένετε ενώ η μορφή συμπληρώνει. Αυτό θα εξαλείψει το σκληρό σας δίσκο του λειτουργικού συστήματος των Windows XP .
8

Περιμένετε για τα Windows 7 . Δεν θα είστε σε θέση να συνδεθεί με νεότερες εκδόσεις των Windows χωρίς πρόσβαση σε Windwos XP και θα πρέπει να περιμένουμε για επιπλέον Windows 7 εξαρτήματα πλοήγησης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα