ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Laptop Motherboard Θέματα

Είναι δύσκολο να διαγνώσει και να επιδιορθώσει τη μητρική πλακέτα του φορητού υπολογιστή σας χωρίς τη χρήση διαγνωστικό εξοπλισμό και άλλα εργαλεία . Αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να περιορίσετε το πρόβλημα . Μπορείτε να ανακαλύψετε ότι είναι ένα θέμα πάρα πολύ δύσκολο για σας για να λύσει , απαιτώντας μια επαγγελματική υπολογιστή . Αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να απομονώσετε το πρόβλημα για τον προσδιορισμό της πηγής . Αν το πρόβλημα είναι η μητρική σας , μπορεί να είναι λιγότερο ακριβό να αντικαταστήσει τον υπολογιστή σας . Screen Θέματα
Η

Αν η οθόνη σκοτεινιάζει και σβήνει , ενώ εσείς χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, να καθορίσει αν είναι ένα πρόβλημα με την οθόνη ή της μητρικής πλακέτας σας . Hook laptop σας επάνω σε μια εξωτερική οθόνη . Εάν μπορείτε να δείτε μια εικόνα στην εξωτερική οθόνη , το πρόβλημα είναι πιθανώς LCD inverter του σκάφους ή του φορητού σας υπολογιστή . Ωστόσο, εάν η εξωτερική οθόνη δεν λειτουργεί , αυτό μπορεί να υποδηλώνει βαθύτερο πρόβλημα , ενδεχομένως έχουν να κάνουν με τη μητρική πλακέτα . Σε αυτή την περίπτωση , θα θελήσετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία .
Εικόνων Λανθασμένη Λιμάνια
Η

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με τις εξωτερικές θύρες του φορητού σας υπολογιστή , όπως τα τα USB . Δοκιμάστε διαφορετικές συσκευές σε αυτές τις θύρες . Αν κάθε συσκευή δεν λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένο , τότε μάλλον έχετε κάποιο πρόβλημα με τα λιμάνια . Αν λειτουργούν κάποιες συσκευές , ωστόσο , μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα της συσκευής , δεν είναι ένα πρόβλημα του υπολογιστή . Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να un - εγκατάσταση και να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης της συσκευής USB . Επίσης , προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά το λειτουργικό σας σύστημα , όπως τα Windows . Εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί , μπορείτε να έχετε ένα πρόβλημα μητρική πλακέτα .

Η Power Adapter
Η

Ενεργοποιήστε το φορητό σας υπολογιστή , ενώ το τροφοδοτικό είναι συνδεδεμένο μέσα Μπορείτε να πείρα ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα : τίποτα δεν σε όλα συμβαίνει ? το "on" είναι αναμμένη και ο ανεμιστήρας γυρίζει , αλλά το φως μετατρέπεται σύντομα off? ή το laptop κάνει ένα ήσυχο ήχο και η οθόνη παραμένει μαύρη . Πιέστε το πλήκτρο " καπάκι κλειστό " κοντά στους μεντεσέδες του φορητού υπολογιστή . Το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι το πλήκτρο έχει κολλήσει στην θέση " καπάκι κλειστό " ( έσπρωξε ) . Αν αυτό δεν είναι το πρόβλημα , ελέγξτε το φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα άλλο τροφοδοτικό . Ορισμένοι προσαρμογείς θα κάνει το "on" ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη , αλλά δεν παρέχει αρκετή ενέργεια για να μετατρέψει πραγματικά τον υπολογιστή . Εάν κανένα από αυτά τα έργα αντιμετώπισης προβλημάτων , μπορεί να έχετε ένα πρόβλημα μητρική πλακέτα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα