ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να μειώσετε DVI Συχνότητα σε Υψηλή Ανάλυση

Ψηφιακή διασύνδεση βίντεο , ή DVI , αυξάνει την ταχύτητα μεταφοράς και την ποιότητα της εικόνας των δεδομένων που ερμηνεύεται από την κάρτα γραφικών του υπολογιστή σας και το παρουσιάζει ως εικόνες στην οθόνη LCD σας . Όσον αφορά την εικόνα LCD clarilty , DVI αντιπροσωπεύει μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με την αναλογική τεχνολογία . Υπό ορισμένες συνθήκες , ωστόσο , οι προσαρμογές που απαιτούνται για τη βελτίωση της εικόνας και την φρεσκάδα στη μείωση των στρεβλώσεων , όταν οι οθόνες που σε υψηλές αναλύσεις . Οι προσαρμογές αυτές περιλαμβάνουν τη μείωση της συχνότητας DVI . Κατασκευαστή της κάρτας γραφικών ATI Radeon βοηθά τους χρήστες να μειώσουν τη συχνότητα DVI μέσω του Κέντρου Ελέγχου Catalyst της . Οδηγίες
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ATI κάρτα γραφικών από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή ( βλέπε Πόρων ) . 2

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ". Από το " All Programs " highlight " Catalyst Control Center" ( CCC ) . Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο CCC , κάνοντας δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή της επιφάνειας εργασίας σας .
Εικόνων 3

Ξεκινήστε το " Κέντρο Catalyst Control " κάνοντας κλικ σε αυτό . Στην αριστερή πλευρά , θα δείτε μια λίστα με τις ρυθμίσεις . Βρείτε το " Digital Panel ( DVI ) " και να επεκτείνει το κάνοντας κλικ στο σύμβολο " + " .
Η

4 Κάντε κλικ στην ενότητα " Ιδιότητες " . Ελέγξτε το πλαίσιο με την ένδειξη "Μείωση της συχνότητας DVI σε οθόνες υψηλής ανάλυσης . "
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα