ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να τρέξει μια Check Utility δίσκου στα Windows XP

Windows XP Η Check Utility Disk ( chkdsk.exe ) είναι ένα εργαλείο που ανιχνεύει τους σκληρούς δίσκους σας για τυχόν λάθη και προσπαθεί να τα επισκευάσουν . Έλεγχος του δίσκου είναι σε θέση να καθορίσει το αρχείο που συνδέει θέματα , σφάλματα καταλόγου και απώλεια πληροφοριών . Παρά το γεγονός ότι μπορείτε να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή μέσα από τα Windows XP , εάν ο σκληρός δίσκος είναι σε ενεργή χρήση θα πρέπει να εκτελέσετε το δίσκο πριν από τα Windows φόρτωση από τον προγραμματισμό ένα έλεγχο του δίσκου κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . Έλεγχος ενός δίσκου μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο, ανάλογα με πόσα αρχεία βρίσκονται στο σκληρό σας δίσκο . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " Ο Υπολογιστής μου ". 2

δεξί κλικ στον σκληρό δίσκο που θέλετε να εκτελέσετε έλεγχο του δίσκου για .

με 3

Κάντε κλικ στο κουμπί " Ιδιότητες" και " Εργαλεία ".
Η

4 Κάντε κλικ στο " Check Now" για να εμφανιστεί το "Έλεγχος επιλογών δίσκου " παράθυρο διαλόγου .
5

Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου στο " αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων " αν θέλετε να επιδιορθώσετε αυτόματα τα σφάλματα χωρίς πρώτα να κάνει μια βαθιά σάρωση για κατεστραμμένους τομείς .
Η

6 Τοποθετήστε ένα σημάδι ελέγχου στο " σάρωση για και ανάκτηση κατεστραμμένων τομέων " να κάνει μια βαθιά ανίχνευση για κατεστραμμένους τομείς και προσπάθεια αποκατάστασης των χαμένων πληροφοριών .
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί " Start ". Αν δεν υπάρχουν πλαίσια ελέγχονται , έλεγχο του δίσκου θα λειτουργεί σε κατάσταση μόνο για ανάγνωση και έκθεση με τα πορίσματά της, χωρίς τροποποίηση του σκληρού δίσκου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα