ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να επιταχύνει τα Windows Vista 32 - Bit

Windows Vista είναι ένα λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή γίνεται από τη Microsoft , που κυκλοφόρησε πριν από τα Windows 7 . Τα Windows Vista διαθέτουν διαφορετικές εκδόσεις , συμπεριλαμβανομένων των Windows Vista Home Basic , Windows Vista Home Premium και Windows Vista Business , και κάθε ένα από αυτά έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό σετ ενσωματωμένων προγραμμάτων και δυνατοτήτων . Κάθε έκδοση των Vista έρχεται σε 32 - bit και 64 - bit εκδόσεις? Οι εκδόσεις 32 - bit των Vista περιορίζεται στη χρήση των 4GB μνήμη τυχαίας προσπέλασης ( RAM ) , η οποία μπορεί να περιορίσει την ικανότητα multitasking του υπολογιστή σας , και τη γενική υπολογιστική ταχύτητα του . Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνει ενδεχομένως Vista τρέχει πιο γρήγορα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε καλής ποιότητας USB flash drive
κάρτα μνήμης Flash συμβατό με τα Windows ReadyBoost
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Επεξεργασία διαδικασίες εκκίνησης σας . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη ", πληκτρολογήστε " msconfig" στο πλαίσιο αναζήτησης , πατήστε το πλήκτρο " Enter ", κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη ", κάντε κλικ στο κουτάκι μπροστά από οποιοδήποτε ανεπιθύμητο διαδικασία εκκίνησης , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Apply ". Η διαδικασία δεν θα είναι πλέον ξεκινήσει όταν ξεκινάτε τον υπολογιστή σας . Απενεργοποιήσετε τα προγράμματα εκκίνησης που μπορείτε να καταλάβετε , όπως τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει μετά την αγορά του υπολογιστή σας . Απενεργοποίηση ορισμένες κρίσιμες διαδικασίες , όπως αυτές με "Microsoft Corporation " που αναφέρονται ως ο κατασκευαστής , μπορεί να επηρεάσει την κανονική λειτουργία του υπολογιστή . 2

Ακύρωση περιττές διεργασίες που τρέχουν αυτή τη στιγμή . Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ στην επιλογή "Task Manager ". Κάντε κλικ στο " Διεργασίες" για να επιλέξετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη διαδικασία , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Τέλος διεργασίας ". Η διαδικασία θα σταματήσει , και δωρεάν πόρους του συστήματος . Αποφύγετε multitasking για να βοηθήσει περιορίσει τα περιττά διαδικασίες . Και πάλι , απενεργοποιήστε μόνο τις διαδικασίες που μπορείτε να καταλάβετε , όπως αυτές που εκτελούνται από τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει μετά την αγορά του υπολογιστή σας , όπως συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων , προγράμματα συνομιλίας και τη λήψη υπηρεσιών . Τερματισμός κρίσιμες διεργασίες του συστήματος , όπως αυτά που αναφέρονται με το όνομα χρήστη " SYSTEM", θα μπορούσε να προκαλέσει λάθη .
Εικόνων 3

Διαγράψτε τα παλιά , αχρησιμοποίητα στοιχεία του προγράμματος . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " Προγράμματα και δυνατότητες " στο πλαίσιο αναζήτησης . Κάντε κλικ στο " Προγράμματα και δυνατότητες ". Κάντε κλικ σε ένα παλιό πρόγραμμα που δεν χρειάζεστε πλέον και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση ". Μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να καταργήσετε το πρόγραμμα .
Η

4 Εκτελέστε τη σκληρή διαδικασία ανασυγκρότησης δίσκων . Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " Ανασυγκρότηση δίσκων " στο πλαίσιο αναζήτησης . Κάντε κλικ στο " Ανασυγκρότηση δίσκων ", και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Ανασυγκρότηση τώρα . " Επιλέξτε το δίσκο που θέλετε να ανασυγκροτήσετε από τη λίστα των συσκευών αποθήκευσης , και κάντε κλικ στο "Ok ".
5

Ενεργοποιήστε το Windows ReadyBoost για να κάνουν πράξη κίνηση λάμψης σας ως επιπλέον μνήμη πάνω από το όριο της συμβατικής μνήμης RAM . Συνδέστε μία μονάδα flash USB σε μια ανοιχτή θύρα USB στον υπολογιστή σας και επιλέξτε " Επίσπευση Συστήματος μου " όταν εμφανίζονται οι " AutoPlay " επιλογές . Κάντε κλικ στο " Χρησιμοποιήστε αυτή τη συσκευή , " και ρυθμίστε το ρυθμιστικό στη μέγιστη ρύθμιση που αναφέρονται υπό τον τίτλο " Space για να κάνετε κράτηση για την ταχύτητα του συστήματος , " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Apply ".
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα