ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σε έναν υπολογιστή από Γαλλικά σε Αγγλικά καναδική

Αλλαγή των ρυθμίσεων γλώσσας στον υπολογιστή σας από τα γαλλικά στα αγγλικά καναδική σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τον υπολογιστή σας με μεγαλύτερη κινητικότητα , ειδικά αν δεν καταλαβαίνετε γαλλικά . Με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο απλή όσο την πρόσβαση στο Control Panel και την αλλαγή της γλώσσας . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου του υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο " Start" στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης , στη συνέχεια " Πίνακας Ελέγχου". Στα γαλλικά , " πάνελ " μεταφράζεται σε " panneau . " Ψάξτε για αυτή τη λέξη και κάντε κλικ σε αυτή τη δυνατότητα . 2

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με την υδρόγειο και το ρολόι . Σε αυτό το τμήμα του Πίνακα Ελέγχου , μπορείτε να αλλάξετε τη ζώνη ώρας , την τοποθεσία και την απεικόνιση , και γλώσσες πληκτρολογίου .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο ίδιο εικονίδιο και πάλι, όταν το νέο μενού ανοίγει . Αυτό θα σας μεταφέρει στην " Περιοχή και Γλώσσα " του Πίνακα Ελέγχου σας , όπου μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα .
Η 4

Κοιτάξτε την καρτέλα κορυφή για να βεβαιωθείτε ότι είστε στο " Format ". Η λέξη " μορφή " γράφεται το ίδιο στα γαλλικά και στα αγγλικά .
5

Επιλέξτε " Αγγλικά ( Καναδά ) " από το drop -down μενού κορυφή. Κάντε κλικ στο "Apply ", ή το κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου . Κάντε κλικ στο " OK" και κλείστε το παράθυρο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα