ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να Flash ένα Linksys WRT - 150N

Το Linksys Wireless - N 150 είναι ένα router σπίτι σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να μοιράζονται μια σύνδεση στο Internet μέσω τεσσάρων φυσικές θύρες Ethernet και έναν απεριόριστο αριθμό των ασύρματων συνδέσεων . Ο δρομολογητής ασφαλίζει τα στοιχεία σας πάνω από ένα κλειδί κρυπτογράφησης δεδομένων PSK2 και είναι σχεδιασμένο για το λογισμικό υψηλής αξιοπιστίας , όπως streaming video conferencing με την τεχνολογία VoIP . Linksys απελευθερώνει αναβαθμίσεις για το WRT - 150N για τη βελτίωση της ασφάλειας και της σταθερότητας της . Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις αναβαθμίσεις από αναβοσβήνει το firmware της συσκευής με τις νέες πληροφορίες που ανακτώνται από την ιστοσελίδα της Linksys . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web και να αποκτήσετε πρόσβαση στο router σας, πληκτρολογώντας " http://192.168.1.1 " ( χωρίς εισαγωγικά ) στη γραμμή διεύθυνσης . 2

Κάντε κλικ " Διοίκηση " όταν η σελίδα ρύθμισης παραμέτρων μέσω Web του δρομολογητή έχει ολοκληρωθεί η φόρτωση .
εικόνων 3

Δώστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή . Η προεπιλογή είναι " admin" ( χωρίς εισαγωγικά ) .
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί " Αναβάθμιση Firmware" για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα αναβάθμιση . Αυτή είναι η σελίδα που θα αναβοσβήνει μνήμη του συστήματός σας .
5

Κατεβάστε την τελευταία ενημέρωση Firmware σας από την ιστοσελίδα του προϊόντος , περιλαμβάνονται στο " Downloads " καρτέλα του παρακάτω σύνδεσμο Πόρων . Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας .
Η

6 Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο zip για να το ανοίξετε στον Windows Explorer. Κάντε κλικ και σύρετε το " . Bin " το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας . Απελευθερώστε το κουμπί του ποντικιού για να το αποσυμπιέσετε .
Η 7

Επιστροφή στο web browser σας και κάντε κλικ στο κουμπί " Αναζήτηση " δίπλα στο " Επιλέξτε ένα αρχείο για την αναβάθμιση . "
8

Πλοήγηση στην επιφάνεια εργασίας σας και κάντε κλικ στο αρχείο . bin θα αποσυμπιεστεί . Κάντε κλικ στο " OK".
Η

9 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη για την αναβάθμιση . " Αυτό θα προκαλέσει της συσκευής υπάρχουσα διαμόρφωση και τα δεδομένα που πρέπει να έλαμψε ως νέες πληροφορίες φορτώνονται από το αρχείο του firmware . Δεν πρέπει να αφαιρέσει την εξουσία στη συσκευή , ενώ το firmware γίνεται έλαμψε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα