ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Προβλήματα Εγκατάσταση HP OfficeJet J6480 λογισμικού στα Windows XP Home Edition

Προβλήματα με τον εκτυπωτή σας μπορεί να είναι μια ατέλειωτη πηγή απογοήτευσης , ειδικά όταν δεν μπορείτε να πάρετε ακόμη και το λογισμικό που περιλαμβάνεται και οδηγούς για να λειτουργήσει με τον υπολογιστή σας . Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του προϊόντος ΥΠς » , το HP OfficeJet J6480 είναι γραφτό να γίνει ένα " All -in - One " μηχανή ικανή για την αντιμετώπιση σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα σας ρίξει σε αυτό . Ωστόσο, υπάρχουν κατά καιρούς εκδίδει με οδηγό και το λογισμικό υποστήριξης που απλά δεν μπορούν να επιλυθούν με την εγκατάσταση του δίσκου που βασίζεται . Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να κατεβάσετε τους οδηγούς πιο up-to - ημερομηνία από την ιστοσελίδα υποστήριξης της HP , η οποία θα πρέπει να πάρει μόνο λίγα λεπτά για να ολοκληρωθεί . Οδηγίες
Η

1 Μεταβείτε στο " HP OfficeJet J6480 λογισμικού και προγραμμάτων οδήγησης Download" σελίδα που βρίσκεται στην ενότητα Πόροι του παρόντος άρθρου . 2

Κάντε κλικ στο " Windows XP " από το drop -down μενού με την ένδειξη " Λειτουργικό Σύστημα " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί " + " δίπλα στο " Driver " από τη λίστα λήψης για να εμφανίσετε όλες τις διαθέσιμες οδηγού λήψεις για το J6480 OfficeJet . Κάντε κλικ στο κουμπί "Download " δίπλα στο " HP OfficeJet Λογισμικό Full Feature και οδηγού. "
Η 4

Εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης ολοκληρωθεί , και να εγκαταστήσετε το πακέτο " HP OfficeJet λογισμικού και προγραμμάτων οδήγησης " στον τοπικό σκληρό σας δίσκο . Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη του εγκαταστάτη , κάνετε κλικ στο " Next" για να μετακινηθείτε από τη μία σελίδα στην άλλη . Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας . Μόλις ο υπολογιστής σας έχει επανεκκίνηση , θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το λογισμικό OfficeJet στον υπολογιστή σας με Windows XP Home Edition .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα