ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθαρίσετε Δίκη κλειδιά μητρώου

Κάθε φορά που θα καταργήσετε ένα πρόγραμμα από το σύστημα του υπολογιστή σας , συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων δοκιμαστική περίοδο , τα ίχνη και τα μέρη αυτών των προγραμμάτων έχουν μείνει πίσω στο μητρώο του υπολογιστή . Αυτές οι καταχωρήσεις μητρώου είναι περιττά . Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα δοκιμής περίοδο είναι εντελώς φύγει , θα πρέπει να διαγράψετε τα κλειδιά και τις αξίες του προγράμματος στο μητρώο . Μπορείτε να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιώντας το εργαλείο της Microsoft Registry Editor . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για Microsoft Registry Editor
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού των Windows " Start" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Run".

2

Τύπος " regedit" στο " Run" πεδίο κειμένου και κάντε κλικ στο "OK". Αυτό θα ανοίξει τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Επεξεργασία" στη γραμμή μενού και επιλέξτε "Αναζήτηση " στο υπο - μενού .
Η 4

Πληκτρολογήστε τη δίκη όνομα του προγράμματος , το κλειδί μητρώου ή κορδόνι αξία του προγράμματος σε « Εύρεση του " πεδίο "Αναζήτηση " άμεση και κάντε κλικ στο κουμπί " Εύρεση επόμενου ". Επίσης , βεβαιωθείτε ότι τα « κλειδιά », « Αξίες» και «Δεδομένα» επιλογές κάτω από το " Look At " ενότητα είναι το check- σήμανση .
5

Διαγράψτε τις εγγραφές βρέθηκαν κάνοντας δεξί κλικ επάνω τους και επιλέγοντας "Διαγραφή ". Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε κλειδιού ή τιμής .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα