ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να μειώσετε Glare Screen

Οι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών συχνά ασχολούνται με τις αντανακλάσεις στις οθόνες των υπολογιστών τους , η οποία προκύπτει από το φως που απεικονίζει από οθόνες υπολογιστών . Δεν είναι μόνο αυτό το ενοχλητικό και ενοχλητικό , αλλά μπορεί επίσης να έχει επιπτώσεις στην υγεία . Για παράδειγμα , το εκτυφλωτικό φως της οθόνης μπορεί να συμβάλει στην καταπόνηση των ματιών και τον πόνο , πονοκεφάλους και συνολική στρες στο σώμα σας . Υπάρχουν μερικά απλά βήματα , μερικά από τα οποία δεν συνεπάγονται κόστος , το οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσουν ή και να εξαλείψουν εκτυφλωτικό φως της οθόνης του υπολογιστή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Επιτραπέζιο φωτιστικό
Παράθυρο κουρτίνες ή περσίδες
Computer anti -glare οθόνη

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Σβήστε τα φώτα πάνω , και εάν είναι αναγκαίο να ζητήσει από το αρμόδιο προσωπικό του γραφείου για την άδεια να το πράξει . Εξηγήστε τις ανησυχίες για την υγεία και τους κινδύνους που εμπλέκονται με την λαμπρότητα της οθόνης και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να έχετε φως γενικά στο χώρο του γραφείου σας . 2

Τοποθετήστε ένα φωτιστικό γραφείου στην πλευρά της οθόνης σας στο γραφείο σας . Αυτό το είδος του φωτός είναι πολύ λιγότερο πιθανό να προκαλέσει έντονο φως της οθόνης από εναέρια φως είναι . Πειραματιστείτε με τη σωστή τοποθέτηση και λάμπα ισχύς του λαμπτήρα σας , και να βρείτε τη ρύθμιση που μειώνει την αντηλιά καλύτερη οθόνη του υπολογιστή .
Εικόνων 3

Μετακινήστε την οθόνη του υπολογιστή σας, έτσι ώστε να είναι σε γωνία 90 μοιρών στο παράθυρο στην περιοχή του γραφείου σας και, επομένως, σε κάθε ηλιακό φως που μπαίνει από το παράθυρο . Η οθόνη του υπολογιστή δεν πρέπει να ευρίσκεται απευθείας από το παράθυρο και το ηλιακό φως . Το σώμα και τα μάτια σας, επίσης, δεν θα πρέπει να είναι στραμμένη προς το παράθυρο και εξωτερική φως . Δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις για την οθόνη του υπολογιστή σας μέχρι να βρείτε αυτό που παράγει το λιγότερο έντονο φως υπολογιστή .
Η 4

Tilt ή απενεργοποιήστε την οθόνη του υπολογιστή σας , και παρατηρήστε πόσο διαφορετικές ρυθμίσεις μειώνουν την αντηλιά οθόνη . Βρείτε τη ρύθμιση που μειώνει την αντηλιά καλύτερα .
5

Ρυθμίστε τη φωτεινότητα και την αντίθεση στην οθόνη του υπολογιστή σας . Ακολουθήστε τις οδηγίες της οθόνης για να το πράξουν . Πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τη ρύθμιση που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των πιο εκτυφλωτικό φως της οθόνης και δυσφορία .
Η 6

τυφλούς παραθύρων χρήση ή κουρτίνες στο χώρο του γραφείου σας . Κλείστε ή να τακτοποιήσετε τα καλύμματα παραθύρων σε μια γωνία που μειώνει την αντανάκλαση της οθόνης . Πειραματιστείτε με αυτό μέχρι να βρείτε μια άνετη ρύθμιση .
Η 7

Αγοράστε μια οθόνη του υπολογιστή anti-glare , και να το επισυνάψετε στην οθόνη σας σύμφωνα με τις οδηγίες που έρχονται με αυτό . Σημειώστε ότι μπορεί να μην χρειαστεί να αγοράσετε αυτό το στοιχείο , εάν μετά από τα προηγούμενα βήματα μειωθούν επαρκώς αντηλιά πρόκληση οθόνη του υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα