ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Η D600 Dell δεν θα ξεκινήσει Μετά κατάσταση αναμονής

Κατάσταση αναμονής δημιουργεί ένα αντίγραφο του λειτουργικού σας συστήματος στη σημερινή του κατάσταση και προσωρινά γράφει τα δεδομένα στη μνήμη RAM . Κατάσταση αναμονής στη συνέχεια απενεργοποιεί τη μονάδα σκληρού δίσκου , απενεργοποιεί την οθόνη και τρέχει τον επεξεργαστή σε μια πολύ αργή συχνότητα . Όταν ξύπνησε από την κατάσταση αναμονής , η D600 Dell θα αποκαταστήσει την προηγούμενη κράτος.Εάν της Dell Latitude D600 σας αποτύχει να ξεκινήσει από την κατάσταση αναμονής , το laptop σας μπορεί να έχουν εξαντληθεί χρέωση , τα Windows θα μπορούσε να κλειδώσει όταν εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής , ή ένα λάθος στο BIOS του συστήματος θα μπορούσε να αποτρέπει τον υπολογιστή να εξέλθει από την κατάσταση αναμονής . Οδηγίες
Αντιμετώπιση προβλημάτων ή απενεργοποίηση αναμονής
Η

1 Συνδέστε το μετασχηματιστή ρεύματος στην υποδοχή τροφοδοσίας στο πλάι της D600 Latitude της Dell . 2

Συνδέστε το άλλο άκρο του το τροφοδοτικό σε μια πρίζα . Ανοίξτε το καπάκι του υπολογιστή και πατήστε το κουμπί λειτουργίας για να επαναφέρετε τον υπολογιστή από την κατάσταση αναμονής .
Εικόνων 3

Κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας για 15 δευτερόλεπτα, αν ο D600 δεν ξυπνήσει . Πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να εκκινήσετε το σύστημα .
Η 4

Συνδεθείτε στα Windows για λογαριασμό του διαχειριστή . Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο " QS " για να ανοίξετε το " Power Management Wizard. "
5

Διαμορφώστε τις ρυθμίσεις σε λειτουργία "Sleep Mode " για να απενεργοποιήσετε την κατάσταση αναμονής .
Εικόνων Flash το BIOS
Η 6

Συνδέστε τον προσαρμογέα AC στον D600 Dell . Συνδέστε τον προσαρμογέα AC στον τοίχο .
Η 7

ρεύματος στον υπολογιστή . Πατήστε το πλήκτρο " F2 " στην οθόνη το λογότυπο της Dell για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του συστήματος .
8

Χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο κατεύθυνσης για να επιλέξετε το " Boot Order ". Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα επάνω και κάτω βέλους για να επιλέξετε " CD /DVD /CD - RW της . "
Η 9

Πατήστε "Διάστημα" , μέχρι ένα μικρό τρίγωνο εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής . Πατήστε το πλήκτρο " U " για να μετακινήσετε τη μονάδα στην κορυφή της λίστας .
Η 10

Τοποθετήστε BIOS Ενημέρωση CD σας στη μονάδα δίσκου . Πατήστε το πλήκτρο " Esc " για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές και να πραγματοποιήσετε έξοδο από το μενού ρυθμίσεων . Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι". Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη να αναβοσβήνει το BIOS Dell σας .
Η 11

Πατήστε το πλήκτρο " F2 ", μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του συστήματος . Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο " Alt " και " F " για να επαναφέρετε το σύστημα στις προεπιλογές του.
Η 12

Πιέστε το πλήκτρο " Esc ". Αφαιρέστε το δίσκο ενημέρωσης του BIOS από τη μονάδα CD . Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να επανεκκινήσετε το σύστημά σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να αφαιρέσει Scrolling δυσλειτουργίες

Scrolling δυσλειτουργίες συμβαίνουν όταν η μπάρα κύλισης σας, είτε σταματήσει να λειτουργεί ή γίνεται αόρατο . Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των παραγόντων που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα κύλιση . Μπορείτε, όμως , ακολουθούν ορισμένες κοινές τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων για να το φτιάξω . Μερικά από τα μέτρα που είναι προσαρμοσμένες για να καθορίσει την κύλιση δυσλειτουργίες στο πρόγραμμα περιήγησης Web , ενώ άλλοι έχουν σχεδιαστεί για την επίλυση των προβλημάτων κύλιση στο λειτουργικό σας

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα