ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Crash για το Sony VAIO VGN - FZ190

Ο φορητός υπολογιστής Sony VAIO VGN - FZ190 έχει το λειτουργικό σύστημα Windows Vista . Όταν κολλάει , να δούμε σε πολλά διαφορετικά μέρη του φορητού υπολογιστή για να δούμε τι θα μπορούσε να είναι λάθος . Θα μπορούσε να είναι ο σκληρός δίσκος , η μπαταρία ή κάτι άλλο . Όποια και αν είναι το πρόβλημα , θα πρέπει να ανακαλύψουν τη λύση , έτσι ώστε το laptop σας δεν συντριβή και πάλι . Οδηγίες
Η

1 Καταργήστε την εγκατάσταση του τελευταίου προγράμματος λογισμικού που έχετε εγκαταστήσει πριν το laptop συνετρίβη . Ορισμένα προγράμματα τσίμπημα τα αρχεία των Windows , η οποία μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα . 2

Εκτελέστε μια σάρωση του ιού χρησιμοποιώντας λογισμικό ανίχνευσης anti-virus . Ένας ιός μπορεί να προκαλέσει τον υπολογιστή σας για να συντρίψει . Μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία για να είναι σε θέση να τρέξει το laptop σας αρκετό καιρό για να πραγματοποιήσετε τη σάρωση , ειδικά αν το πρόβλημα είναι ένας ιός .
Εικόνων 3

Ελέγξτε τη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή για τυχόν προβλήματα . Συνδέστε τον προσαρμογέα AC στην υποδοχή φόρτισης της μπαταρίας στην πλευρά του φορητού υπολογιστή . Δείτε εάν η μπαταρία θα φορτιστεί . Αν δεν το κάνει , τότε η μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση με ένα νέο.
Η 4

πρόγραμμα Checkdisk Run Vista για να σαρώσει το σκληρό δίσκο για τυχόν προβλήματα . Κάντε κλικ στο "Start " κύκλο στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης . Επιλέξτε "My Computer ". Κάντε δεξί κλικ στο " C :/" οδήγησης και επιλέξτε " Ιδιότητες". Κάντε κλικ στην καρτέλα "Εργαλεία" . Κάντε κλικ στο " Αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων , " τότε " Έλεγχος τώρα . " Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ". Το πρόγραμμα θα σαρώσει και την επισκευή τυχόν προβλημάτων στο σκληρό δίσκο .
5

Επαναφορά του φορητού υπολογιστή σε μια προγενέστερη ημερομηνία με την Επαναφορά Συστήματος , εάν Sony VAIO σας εξακολουθεί να συντρίβεται . Επαναφορά συστήματος θα επανέλθει το VGN - FZ190 σε μια εποχή που λειτούργησε χωρίς ατυχήματα συμβαίνουν . Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Start " στην κάτω αριστερή γωνία . Κάντε κλικ στο κουμπί " Όλα τα προγράμματα ". Πηγαίνετε στο " αξεσουάρ ", στη συνέχεια "System Tools ". Κάντε κλικ στο " Επαναφορά Συστήματος ". Κάντε κλικ στο κουμπί " Επιλέξτε ένα σημείο επαναφοράς , " τότε " Next". Επιλέξτε μια πρόσφατη ημερομηνία κατά την οποία VGN - FZ190 εργάστηκε crash- free . Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να συνεχίσετε . Κάντε κλικ στο " Τέλος". Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι " , στη συνέχεια " Ναι " για να ξεκινήσει ξανά το VGN - FZ190 με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα