ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθορίσει ένα Βραχυκύκλωμα σε υπολογιστή

Ο όρος " βραχυκύκλωμα " έχει ως στόχο να περιγράψει την ακριβή ηλεκτρική κατάσταση στην οποία δεν υπάρχει σύνδεση χαμηλής αντίστασης μεταξύ δύο κόμβων . Ο όρος συχνά γίνεται κατάχρηση , επειδή είναι συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει σχεδόν κάθε ηλεκτρικό πρόβλημα . Όταν ένας υπολογιστής βραχυκυκλώματα , αυτό συνήθως σημαίνει κάτι μέσα δεν έχει συνδεθεί σωστά , που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος . Εάν η μητρική πλακέτα δεν έχει συνδεθεί σωστά με την περίπτωση , μπορεί να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα . Υπάρχουν μερικές πιθανές λύσεις , αν και αν οι απλούστερες επιλογές δεν λύνουν το πρόβλημα , η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί να χρειαστεί να αντικατασταθεί εξ ολοκλήρου . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πεπιεσμένου αέρα
Κατσαβίδι
Τροφοδοσία
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Δοκιμάστε τροφοδοτικό του υπολογιστή σας συνδέοντας το σε μια άλλη εξουσία λωρίδα ή άλλη διέξοδος . 2

Αποσυνδέστε τον υπολογιστή . Ανοίξτε τον υπολογιστή σας με το ξεβίδωμα τη θύρα πρόσβασης από το πίσω μέρος του υπολογιστή . Ίσως χρειαστεί να πατήσετε ένα κουμπί ή αφήστε το για να αφαιρέσετε ή να ανοίξετε την πόρτα . Στη συνέχεια , χρησιμοποιήστε ένα δοχείο πεπιεσμένου αέρα για να απομακρύνετε τη σκόνη από τον υπολογιστή , συμπεριλαμβανομένων των οπαδών και γύρω από τη μητρική πλακέτα .
Εικόνων 3

Ελέγξτε για να δείτε αν όλα τα μέρη του υπολογιστή είναι χαλαρό . Βεβαιωθείτε ότι η μητρική πλακέτα είναι βιδωμένο σε όλη τη διαδρομή . Ξεβιδώστε τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και ψύκτρα , υψώσουν τον πήχη CPU και αφαιρέστε το CPU . Επανατοποθετήστε τον επεξεργαστή , φροντίζοντας η γωνία με το pin που λείπει και η οπή που λείπει από την CPU και την υποδοχή CPU αγώνα .
Η 4

Αντικαταστήστε το τροφοδοτικό ως έσχατη λύση . Αποσυνδέστε το τροφοδοτικό από τη μητρική πλακέτα και όλα τα drives /hardware που έχουν εξουσία που συνδέονται με αυτά από την παροχή ρεύματος . Ξεβιδώστε το τροφοδοτικό από το πίσω μέρος της θήκης και ανυψώστε έξω . Αντικαταστήστε το με ένα νέο τροφοδοτικό , στη συνέχεια, συνδέστε ξανά την εξουσία με τη μητρική πλακέτα , καθώς και κάθε άλλο υλικό που απαιτεί μια σύνδεση ρεύματος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα