ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Προβλήματα με την υπηρεσία Print Spooler

Η ουρά εκτύπωσης είναι ένα cache λογισμικό που συνδέει το λειτουργικό σας σύστημα των Windows για τον εκτυπωτή σας . Πολλαπλές θέσεις εργασίας μπορούν να σταλούν στην ουρά εκτύπωσης , και οι θέσεις εργασίας που υποβάλλονται σε επεξεργασία σε βάση first come first served . Περιστασιακά , η ουρά εκτύπωσης ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις λογισμικό ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με το υλικό που προκαλεί την ουρά του εκτυπωτή για να κλειδώσει ή αδυνατούν να εκτυπώσετε μια εργασία που περιμένουν στην ουρά . Δεν επικοινωνία με τον εκτυπωτή
Η

Μερικές φορές μια εντολή εκτύπωσης δεν φτάνει ποτέ την ουρά και δεν εμφανίζεται τίποτα στην ουρά εκτύπωσης . Όταν συμβεί αυτό , η ουρά εκτύπωσης μπορεί να είναι ακόμη ενεργή , αλλά τα δεδομένα από τον υπολογιστή έχει αποκλειστεί ή να διακοπεί . Πρόσφατες συντήρηση στον εκτυπωτή ή την εγκατάσταση ενός νέου λειτουργικού συστήματος μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα . Το θέμα μπορεί να επιλυθεί με την επανεγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης του εκτυπωτή από το CD εγκατάστασης που παρέχεται όταν αγοράσατε τον εκτυπωτή .
Εικόνων Επαναφορά Print Spooler Υπηρεσία
Η

Σύνδεση σε υπολογιστή με Windows ως ένας διαχειριστής . Στη συνέχεια , κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " Πίνακας Ελέγχου ", " Συντήρηση συστήματος " και " Εργαλεία διαχείρισης ". Κάντε διπλό κλικ στο "Υπηρεσίες" και εισάγετε τον κωδικό σας . Κάντε δεξί κλικ στην υπηρεσία ουράς εκτύπωσης και επιλέξτε " Ιδιότητες". Στην καρτέλα " Γενικά" , βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το "Automatic " . Αν η ουρά δεν εκτελείται ήδη , κοιτάξτε στο "Status Service, " κάντε κλικ στο " Start" και "OK". Μπορεί να ζητηθεί για άλλο κωδικό ? Αν ναι , παρέχει και πατήστε " Enter". Η ουρά εκτύπωσης θα επανέλθει .

Η Printer Settings
Η

Μερικές φορές τα δικά ρυθμίσεις του εκτυπωτή μπορεί να αλληλεπιδράσει με την ουρά . Αυτές οι ρυθμίσεις μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε ο εκτυπωτής μπορεί να λαμβάνει εντολές από την ουρά και να είναι σε θέση να επεξεργάζονται τις θέσεις εργασίας που περιμένουν στην ουρά . Ρυθμίσεις ποικίλλουν μεταξύ των διαφόρων εμπορικών σημάτων των εκτυπωτών , αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις , θα είστε σε θέση να επιλέξετε ένα πλαίσιο κατευθύνοντας τον εκτυπωτή για να αρχίσει την αυτόματη εκτύπωση , όταν μια εντολή που έλαβε. Αυτό θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την ουρά εκτύπωσης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα