ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Το Microsoft Word δεν θα Clipart Εκτύπωση

Microsoft Word δεν θα εκτυπώσει κλιπ για διάφορους λόγους . Ένας λόγος μπορεί να είναι ότι κάποιος μπορεί να έχει ήδη ρυθμιστεί κλιπ για να μην εκτυπωθεί στην πρώτη θέση . Σε ορισμένες περιπτώσεις , οι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε τις ρυθμίσεις κλιπ με το χέρι . Ανοίξτε αυτό
Η

Όταν φορτώνετε μια εφαρμογή , ένας υπολογιστής σας δίνει μερικές φορές την επιλογή μόνο την τοποθέτηση ορισμένων χαρακτηριστικών . Microsoft Word κλιπ έχει αυτή τη δυνατότητα . Το Microsoft Word δεν θα εκτυπώσει κλιπ εάν ο προηγούμενος χρήστης επιλέξει να μην το φορτώσει σε όλους , καθώς και . Χρησιμοποιήστε τα " Προγράμματα και δυνατότητες " στον Πίνακα Ελέγχου για να ελέγξετε αν κλιπ είναι ενεργοποιημένη , στη συνέχεια επανεκκίνηση και προσπαθήστε να εκτυπώσετε ξανά .
Εικόνων Χαρακτηριστικά
Η

Παρόλο που το κείμενο και τις λέξεις μπορεί να εκτυπώσει , γραφικά ή εικόνες δεν μπορούν. Το Word δεν θα εκτυπώσει κλιπ αν κάτι δεν πάει καλά με έναν εκτυπωτή . Εκτυπώστε μια δοκιμαστική σελίδα , καθαρά ή να ευθυγραμμίσετε τις κασέτες εκτυπωτή ή ελέγξτε τις ρυθμίσεις ελέγχου του εκτυπωτή στον πίνακα ελέγχου . Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο " Εκτυπωτές " , κάντε δεξί κλικ στο προεπιλεγμένο όνομα του εκτυπωτή ( εκτυπωτή σας που είναι ) , στη συνέχεια, επιλέξτε "Ιδιότητες" και ακολουθήστε τα μηνύματα με τις διάφορες καρτέλες .

Η Εκτελέστε ένα ενημέρωση
Η

Αν δεν έχετε ενημερώσει την αίτηση για λίγο , θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Microsoft . Μπορεί να υπάρχει τίποτα , στην πραγματικότητα, λάθος με την εφαρμογή ή εκτυπωτή. Ενημερώσεις μπορούν επίσης να διορθώσετε τυχόν " bugs" που προκαλούν κλιπ για να μην εκτυπωθούν .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα