ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

PC Graphics Προβλήματα

Η κάρτα γραφικών εντός οθόνη ενός υπολογιστή είναι αρμόδιο για την ερμηνεία των δεδομένων που λαμβάνει από τον υπολογιστή και το μεταφράζει ως παραχθέν εικόνα στην οθόνη . Όταν η κάρτα γραφικών είναι ελαττωματική, ο PC θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με τα προβαλλόμενα γραφικά . Τρεμοπαίζει
Η

Μια κατεστραμμένα γραφικά ή κάρτα γραφικών μπορεί να προκαλέσει την οθόνη ενός υπολογιστή να τρεμοπαίζει . Τρεμοπαίζει έχει strobe , όπως η επίδραση που οι χρήστες βρίσκουν αποσπούν την προσοχή και να εργαστούν με . Μερικές φορές επανεκκίνηση του υπολογιστή μπορεί να επιλύσει αυτό το ζήτημα , αλλά τρεμοπαίζει που συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι συμπτωματική της ανάγκης για ένα νέο , ενημερωμένο κάρτα γραφικών .
Εικόνων Lag
Η

PC γραφικών μπορεί lag, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει μια καθυστέρηση μεταξύ των δεδομένων που ερμηνεύεται από την κάρτα γραφικών και η εικόνα που παράγεται στην οθόνη του υπολογιστή. Η υστέρηση στα γραφικά μπορεί να προκληθεί από τα προβλήματα του λογισμικού , ηλεκτρικές δυσλειτουργίες ή τη διαφθορά των δεδομένων . Χρονική υστέρηση έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη κλήσεις ή να παίξετε παιχνίδια στον υπολογιστή τους .

Η Κάθετες γραμμές
Η

Κάποια προβλήματα υπολογιστές εμπειρία με κάθετες γραμμές που εμφανίζονται στο τα γραφικά . Οι γραμμές προκαλούν τα γραφικά για να παραμορφωθεί . Φορητούς υπολογιστές Inspiron της Dell ήταν ιδιαίτερα γνωστή για το γεγονός ότι τα ζητήματα αυτά , η οποία επηρέασε την ορατότητα του χρήστη στην οθόνη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα