ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Γιατί είναι φορητό σκληρό δίσκο μου τρέχει συνεχώς

; Ένας σκληρός δίσκος θα πρέπει να προσεγγιστεί από τον υπολογιστή συχνά όταν τροφοδοτεί το μηχάνημα ή όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές . Ωστόσο , αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον υπολογιστή για να έχουν συνεχή δραστηριότητα του σκληρού δίσκου . Όταν συμβεί αυτό, συνήθως υποτίθεται ότι το πρόβλημα είναι ένας ιός , αλλά ένας τρέχει συνεχώς σκληρό δίσκο μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες. Χρησιμοποιήστε το αρχείο μετάθεσης
Η

Ένας υπολογιστής θα έχει έναν σκληρό χρόνο τρέχει πολλές διαδικασίες ταυτόχρονα , όταν λειτουργεί σε ένα μικρό ποσό της μνήμης RAM . Ως εκ τούτου , θα πρέπει να καταφύγουν σε υπερβολική χρήση του αρχείου μετάθεσης ή εικονική μνήμη του . Το αρχείο μετάθεσης βρίσκεται στο σκληρό δίσκο και ο επεξεργαστής θα αναφερθώ σε αυτό συνεχώς . Για παράδειγμα , αν έχετε 256 MB RAM και 6 ή περισσότερα προγράμματα είναι ανοικτά ταυτόχρονα , μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ο σκληρός σας δίσκος γυρίζει συνεχώς . Η λύση είναι να εγκαταστήσετε περισσότερη μνήμη RAM .
Εικόνων Start Up Προγράμματα
Η

Ένας μεγάλος αριθμός από την εκκίνηση των προγραμμάτων και peer-to -peer προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο των Windows , επίσης, μπορεί να να προκαλέσει συνεχή περιστρεφόμενο σκληρό δίσκο. Με τα πλήκτρα " Ctrl + Alt + Del " ταυτόχρονα και να φέρει το παράθυρο Task Manager, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των διεργασιών που τρέχουν . Τερματισμός διαδικασίες εκείνες που δεν θέλετε και στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα εκκίνησης επιλέγοντας "Run" κάτω από το παράθυρο "Start" , και πληκτρολογώντας τη λέξη " msconfig ". Αποεπιλέξτε τα προγράμματα εκκίνησης που δεν χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με τα Windows .

Η Virus & Malware
Η

ιούς και κακόβουλο λογισμικό μπορεί επίσης να προκαλέσει ένα σκληρό δίσκο για να εργάζονται συνεχώς . Η κατάργηση αυτών των ιών είναι απαραίτητη για την επαναφορά του υπολογιστή σας στην ομαλότητα . Ενημέρωση antivirus σας ή να εγκαταστήσετε ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς , όπως το AVG , Avira ή Avast .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα