ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Fujitsu ScanSnap S500

Η ScanSnap S500 Instant PDF φύλλων Fed Scanner αναπτύχθηκε και διατίθεται στο εμπόριο από την Fujitsu . Περιστασιακά , μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αυτή τη συσκευή ? Τα πιο κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν εμπλοκές χαρτιού και τα ζητήματα εξουσίας . Πριν καλέσετε Fujitsu εξυπηρέτηση των πελατών , μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές αντιμετώπισης προβλημάτων για να προσπαθήσει να επιλύσει το ζήτημα . Οδηγίες
Η 1

Κάντε επανεκκίνηση του ScanSnap S500 . Αποσυνδέστε τη συσκευή από την πηγή τροφοδοσίας , περιμένετε για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια και συνδέστε το πίσω μέσα Περιμένετε μέχρι ο σαρωτής είναι έτοιμος και στη συνέχεια να προσπαθήσει να σαρώσετε ένα έγγραφο . Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα λάθη που μπορεί να αντιμετωπίσετε . 2

Βεβαιωθείτε ότι το ScanSnap S500 είναι σωστά συνδεδεμένο σε μία από τις ανοιχτές θύρες USB στον υπολογιστή σας μέσω ενός καλωδίου USB .

με 3

Εντοπίστε το διακόπτη "Άνοιγμα " στο μπροστινό μέρος του σαρωτή στα δεξιά σας . Τραβήξτε το διακόπτη για να ανοίξετε το κάλυμμα του τροφοδότη εγγράφων .
Η 4

Εξετάστε τον τροφοδότη εγγράφων για εμπλοκές χαρτιού . Αν βρείτε ένα φύλλο χαρτί που έχει κολλήσει , τραβήξτε απαλά . Κλείστε το κάλυμμα του τροφοδότη εγγράφων αφού έχετε καθαρίσει την εμπλοκή.
5

Συνδέστε το ScanSnap S500 σε διαφορετική πρίζα . Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε άλλη πρίζα , συνεχίστε με το επόμενο βήμα .
Η 6

Κατεβάστε το "Διαχείριση ScanSnap ( S500 ) Ενημέρωση Pack για τα Windows 7 " (βλ. "Πόροι " παρακάτω) . Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο " ssv40l20up2.exe " και επιλέξτε "Run ... " για να ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα