ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Γιατί υπάρχουν 2 Internet Explorers τρέξιμο στην Task Manager

Πότε προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών παγώσει και να προκαλέσει το σύστημά σας να τρέχει αργά , είναι πιθανό ότι δεν θα μπορούσε να κλείσει με δική τους . Αν συμβεί αυτό , θα πρέπει να λάβει πρόσθετα μέτρα για να πάρετε το σύστημά σας πίσω στην κανονική λειτουργία . Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο το "Control ", " Alt ", " Διαγραφή" ακολουθία πλήκτρων και ανοίξτε το "Task Manager " στα Windows . Εάν παρατηρήσετε δύο εμφανίσεις του Internet Explorer τρέχει , δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας . Διαχείριση εργασιών
Η

Task Manager είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα των Windows που λειτουργεί συνήθως πίσω από τα παρασκήνια . Θα πρέπει να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο ακολουθία " Ctrl ", " Alt ", " Del " για να φαίνεται - το οποίο σας παρουσιάζει όλα τα προγράμματα και τις διαδικασίες που εκτελούνται στον υπολογιστή σας , καθώς και τον τρόπο ένα μεγάλο μέρος της μνήμης του υπολογιστή σας από όπου και αν χρήση . Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του Διαχειριστή Task είναι ότι σας επιτρέπει να αναγκάσει προβληματικές εφαρμογές για να κλείσει με ένα μόνο κλικ του ποντικιού σας .
Εικόνων Διαχείριση εργασιών Tabs
Η

Task Manager χωρίζεται σε πολλές καρτέλες , οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι τα δύο πρώτα του : Εφαρμογές και διαδικασίες . Εφαρμογές παραθέτει μεμονωμένες εφαρμογές που τρέχουν στον υπολογιστή σας με το όνομά τους , όπως το " Microsoft Word " και " Windows Live Messenger . " Διεργασίες με όλες τις εφαρμογές από τα ονόματα του υπολογιστή σας χρησιμοποιεί γι 'αυτούς - Skype32.exe ή Chrome.Exe , για παράδειγμα - και επίσης παρέχει την ποσότητα της μνήμης του υπολογιστή σας από όπου και αν χρησιμοποιούν , το οποίο σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να κλείσουν προβληματικές εφαρμογές .

Η Internet Explorer
Η

Όταν κάνετε περιήγηση στο Internet χρησιμοποιώντας τον Windows Internet Explorer , μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε επιπλέον ιστοσελίδες σε ένα νέο παράθυρο . Εναλλακτικά , μπορείτε να ανοίξετε μια νέα καρτέλα μέσα στο ίδιο παράθυρο για τον εξορθολογισμό οπτική σας εμπειρία . Παρά το γεγονός ότι βλέπουν πολλές ιστοσελίδες μέσα σε διαφορετικές καρτέλες στο ίδιο παράθυρο φαίνεται να είναι, αλλά μια ενιαία παρουσία που εκτελείται από τον Internet Explorer , αυτό δεν είναι η περίπτωση - . Και Διαχείριση Εργασιών αντανακλά αυτό
εικόνων 2 Internet Explorers στην Task Manager
Η

Αν δείτε δύο ή περισσότερες εμφανίσεις του Internet Explorer εκτελείται στη Διαχείριση Εργασιών - και , όπως είναι πιθανό η υπόθεση , μία ή περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιεί ένα δυσανάλογα μεγάλο ποσοστό των μνήμη του υπολογιστή σας - θα θελήσετε να αναγκάσει από κοντά την εφαρμογή και την επανεκκίνηση να αποτραπεί βλάβη στον υπολογιστή σας . Αν έχετε πολλές καρτέλες ανοικτές μέσα στο ίδιο παράθυρο , πρέπει να γνωρίζουν ότι το κλείσιμο του ενός από αυτούς θα προκαλέσει ολόκληρο το παράθυρο για να κλείσει . Εάν , από την άλλη πλευρά , έχετε δύο παράθυρα , δύναμη κλεισίματος μία περίπτωση του Internet Explorer , θα προκαλέσει μόνο ένα παράθυρο για να κλείσει .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα