ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων μπιπ 1998 Compaq Computer Tower

Το 1998, οι προσωπικοί υπολογιστές ήταν πολύ διαφορετική από ό, τι είναι τώρα σε μέγεθος, την ταχύτητα και την τιμή . Αν και πολλή τεχνολογία στους υπολογιστές έχει αλλάξει , ορισμένα από τα βασικά είναι ακόμα η ίδια. Το ίδιο ισχύει και για τα διάφορα μοντέλα και τα εμπορικά σήματα των υπολογιστών --- ένα μπιπ Compaq είναι πιθανό να έχουν τα ίδια είδη προβλημάτων , όπως έναν άλλο υπολογιστή μπιπ . Το μπιπ είναι πιθανό να προκαλείται από ένα από τα λίγα συνηθισμένα προβλήματα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Κατσαβίδι
RAM
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Διαβάστε τα μηνύματα που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή . Το μπιπ μπορεί να υποδεικνύει ότι πρέπει να πιέσετε ένα πλήκτρο για να συνεχίσετε , ή μπορεί να πει κάτι σαν " Αποτυχία του σκληρού δίσκου . " Αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι ο σκληρός δίσκος έχει αποτύχει ή λείπει , πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε ένα συμβατό αντικατάσταση του σκληρού δίσκου . Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή . 2

Ξεβιδώστε το πίσω μέρος του πύργου του υπολογιστή . Θα υπάρχουν περίπου έξι βίδες κατά μήκος του πίσω μέρος της θήκης . Στη συνέχεια ανασηκώστε το και βάλτε το στην άκρη .
Εικόνων 3

Ασφαλίστε τις λειτουργικές μονάδες μνήμης RAM , που είναι μακριές, λεπτές συστατικά , στη μέση της μητρικής πλακέτας . Πιέστε τις προεξοχές στις πλευρές της κάθε μονάδας μνήμης RAM , η οποία θα το αναγκάσει να αναδυθεί . Αφαίρεση κάθε ενότητας και στη συνέχεια σπρώξτε πίσω μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Χαλαρά RAM συχνά προκαλεί ένα ηχητικό σήμα και εμποδίζει τον υπολογιστή σας από την εκκίνηση . Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή . Αν το μπιπ συνεχίζει , να το απενεργοποιήσετε και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα .
Η 4

Εξετάστε όλα τα άλλα υλικού στο εσωτερικό του υπολογιστή , όπως χαλαρό υλικό μπορεί επίσης να προκαλέσει χτυπάει . Ξεβιδώστε και αφαιρέστε το υλικό ένα κομμάτι σε έναν χρόνο και να την αντικαταστήσει . Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή και πάλι . Αν το ηχητικό σήμα δεν σταματά , είναι πιθανό ότι ένα μέρος πρέπει να αντικατασταθεί . Αντικατάσταση περισσότερα μέρη σε έναν υπολογιστή 1998 δεν αξίζει τον κόπο , ακόμα και αν μπορείτε να βρείτε τα σωστά μέρη .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα