ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να ελέγξετε το φορτιστή μπαταρίας σε laptop

προμηθειες Laptop εξουσία να μετατρέψει την τάση τροφοδοσίας στον κάτω τάση που απαιτείται από το φορητό υπολογιστή και την μπαταρία του φορητού υπολογιστή . Όπως τροφοδοτικά συχνά επανειλημμένα εισέρχονται και να εξέρχονται από το φορητό υπολογιστή , και συνήθως παραμένει στο δάπεδο , όπου μπορούν να πετάξουν ή να τράβηξε , συχνά φορούν πριν από το laptop κάνει . Όταν συμβεί αυτό , μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί το πρόβλημα , καθώς παρόμοια συμπτώματα μπορεί να προκληθεί από μια ελαττωματική μπαταρία ή από προβλήματα με το υλικό του φορητού υπολογιστή . Έλεγχος της τροφοδοσίας με ένα πολύμετρο σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα αν ο φορτιστής λειτουργεί σωστά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ψηφιακό πολύμετρο ή βολτόμετρο

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Αποσυνδέστε το φορτιστή από το φορητό υπολογιστή . Συνδέστε το άκρο τροφοδοσίας του φορτιστή στην πρίζα και ανάψτε την πρίζα . 2

Ενεργοποιήστε τον ψηφιακό πολύμετρο ή ένα βολτόμετρο , και γυρίστε τον επιλογέα στη μέτρηση της τάσης DC ρύθμιση πιο κοντά , αλλά υψηλότερα από 25 volts .
εικόνων 3

Αγγίξτε το θετικό καθετήρα από το πολύμετρο , συνήθως χρώματος κόκκινου , στο εσωτερικό του κέντρου καρφίτσα σε βύσμα του φορτιστή , ο οποίος συνδέεται συνήθως στο laptop . Αγγίξτε το αρνητικό , ή μαύρο , ανιχνευτή προς το εξωτερικό του πείρου κέντρο . Αν δείτε μια αρνητική ανάγνωση , την αντιστροφή των θέσεων των ανιχνευτών .
Η 4

Συγκρίνετε την ένδειξη της τάσης που λαμβάνεται με τη δηλωμένη εξόδου γραμμένο στην ετικέτα του φορτιστή . Αυτό παραθέτει κανονικά την τάση και το ρεύμα που θα πρέπει να είναι έξοδος από το φορτιστή , μαζί με την πολικότητα του στην υποδοχή ρεύματος . Η ανάγνωση σχετικά με την πολύμετρο μπορεί να είναι ελαφρώς υψηλότερη από την αναγραφόμενη τάση , όπως ο φορητός υπολογιστής δεν είναι συνδεδεμένος με το φορτίο - αυτό δεν υποδεικνύει μια κακή φορτιστή . Εάν δεν βλέπετε καμία τάση , ή αν δείτε μια τάση που είναι χαμηλότερη από την αναφερόμενη τάση , θα πρέπει να αντικαταστήσετε το φορτιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα