ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων μιας XP μπλε οθόνη

Το περίφημο " μπλε οθόνη του θανάτου » ( BSOD) συμβαίνει όταν ένας υπολογιστής αντιμετωπίζει ένα σοβαρό σφάλμα . Ο υπολογιστής χωματερές και καθαρίζει όλα τα περιεχόμενα της μνήμης της να σταματήσει από το να αντιμετωπίζουν περαιτέρω λάθη . Από προεπιλογή , ένας υπολογιστής θα να επανεκκινήσετε το ίδιο όταν BSOD συμβαίνει επειδή μερικές φορές σοβαρά σφάλματα είναι σφάλματα one-time , η οποία θα μπορούσε να καθορίσει μια επανεκκίνηση . Όταν BSOD συμβαίνει τακτικά ή περιοδικά , το πρόβλημα μπορεί να είναι προγράμματα ή προγράμματα οδήγησης συσκευών που είναι συμβατές με το λειτουργικό σύστημα . Υπολογιστές δημιουργήσει ένα αρχείο "ενδείξεων" που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων BSODs . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
τα Windows Debugger
των Windows Σύμβολο πακέτα για τα Windows XP
αρχείο ένδειξης σφαλμάτων μνήμης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows Debugger
Η 1

Πλοηγηθείτε των Windows Debugger σελίδα λήψης ( βλέπε Πόρων ) . Τα Windows Debugger αποτελεί μέρος των Windows SDK ( Software Developer Kit . ) 2

Κάντε κλικ στο κουμπί " Download " . Αυτό θα ανακατευθύνει στη σελίδα λήψης και σας ζητήσει να αποθηκεύσετε το αρχείο εγκατάστασης .
Εικόνων 3

Αποθηκεύστε το αρχείο εγκατάστασης στον υπολογιστή σας .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ το αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε τον οδηγό εγκατάστασης .
5

Επιλέξτε το "Windows Debugger " ανάμεσα στις επιλογές εργαλείων και κάντε κλικ στο κουμπί "Next " για να συνεχίσετε με την εγκατάσταση .
Η 6

Κάντε κλικ στο κουμπί " Κλείσιμο " όταν η εγκατάσταση γίνεται . Αυτό εγκαθιστά το πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων των Windows στον υπολογιστή του " Program Files ".
Εικόνων κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows Σύμβολο Πακέτο
Η 7

Περιηγηθείτε στις συσκευασίες των Windows Σύμβολο σελίδα λήψης ( βλ. Πόρων ) .
8

Ανάπτυξη " Windows XP " στο " View Download Links Για Σύμβολο πακέτα . "
Η

9 Κάντε κλικ στο " Windows XP με Service Pack 3 x86 λιανικής σύμβολα , όλες τις γλώσσες (μέγεθος αρχείου : 209 MB - Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν αυτό το πακέτο. ) "link για να κατεβάσετε το πακέτο
Η 10

Αποθηκεύστε το πακέτο εγκατάστασης στον υπολογιστή
Η 11

κάντε διπλό κλικ στο πακέτο του προγράμματος εγκατάστασης μετά τελειώσει το κατέβασμα, για να ξεκινήσει η εγκατάσταση .
Η 12

Καθορίστε τη θέση του καταλόγου για τη σελίδα Σύμβολο . Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο που ονομάζεται "Σύμβολα " στη μονάδα C και να εγκαταστήσετε το πακέτο του Windows Σύμβολο στο C : \\ Symbols . Τα Windows Debugger χρειάζεται αυτή τη θέση που καθορίζεται κατά την αντιμετώπιση ενός αρχείου ένδειξης σφαλμάτων μνήμης .
Η 13

Κάντε κλικ στο " OK " για να ξεκινήσει η εξαγωγή των αρχείων πακέτου Σύμβολο .
Εικόνων Αναλύοντας ένα αρχείου ένδειξης σφαλμάτων μνήμης
Η

14 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start" και πηγαίνετε στο " Όλα τα προγράμματα ". Κάντε κλικ στο " Εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων για Windows , " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " WinDbg " για να ανοίξετε την εφαρμογή των Windows Debugger .
Η 15

Κάντε κλικ στο " Αρχείο" και επιλέξτε " Path Σύμβολο File ... " Αυτό ανοίγει το παράθυρο " Αναζήτηση Συμβόλου Path "
Τετάρτη 16

Τύπος " SRV * c: \\ symbolspath * http://msdl.Microsoft.com/download/symbols " . ( Χωρίς εισαγωγικά ) στο " μονοπάτι σύμβολο "κουτί . Σε αυτή την περίπτωση , "c : \\ symbolspath " αναφέρεται στην τοποθεσία όπου έχετε εγκαταστήσει τα αρχεία πακέτου Σύμβολο . Για παράδειγμα , αν έχετε τοποθετήσει τα αρχεία πακέτου Σύμβολο στο C : \\ Symbols , τότε θα πρέπει να είναι : SRV * c : \\ symbols * http://msdl.Microsoft.com/download/symbols . Κάντε κλικ στο " OK " για να κλείσετε .
Η 17

Κάντε κλικ στο " Αρχείο" και επιλέξτε "Άνοιγμα Crash Dump ... "

18

Αναζήτηση στον κατάλογο της χωματερής συντριβής και επιλέξτε το αρχείο ένδειξης σφαλμάτων . Κάντε κλικ στο κουμπί " . Open"

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή , πλήρη ή πυρήνα ένδειξης σφαλμάτων μνήμης μπορεί να έχουν δημιουργηθεί κατά τη στιγμή της συντριβής , στην οποία περίπτωση το αρχείο ένδειξης σφαλμάτων βρίσκεται στο C : \\ Windows . Έχει ένα όνομα αρχείου " Memory.dmp "

Οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν τη χωματερή μικρή μνήμη ενεργοποιημένη , αντί της πλήρους ή της kernel dump μνήμης . Το μικρό αρχείο ένδειξης σφαλμάτων μνήμης βρίσκεται στο C : \\ Windows. \\ Minidump
Η 19

Περιμένετε για το αρχείο ένδειξης σφαλμάτων για να ολοκληρωθεί η φόρτωση πατώντας το κουμπί " Άνοιγμα" . Ένα κουτί στο κάτω μέρος των Windows Debugger εμφανίζεται με " kd > " δίπλα
20

Τύπος : . " . Enter" αναλύει - v στο πλαίσιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος των Windows Debugger και πατήστε Αυτό δείχνει τις λεπτομέρειες debugging .
Η 21

Αναζητήστε τη γραμμή " module_name . " Αυτή είναι η τελευταία εφαρμογή ή το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής που έτρεξε πριν ο υπολογιστής συνετρίβη . Τις περισσότερες φορές , η τελευταία εφαρμογή ή πρόγραμμα οδήγησης συσκευής που έτρεξε είναι η αιτία της μπλε οθόνη . Αφού έχετε εντοπίσει το όνομα του αρχείου ή της εφαρμογής που προκάλεσε τη συντριβή , μπορείτε να αντικαταστήσετε το αρχείο , απεγκαταστήσετε την εφαρμογή ή να ελέγξετε για τυχόν ενημερώσεις σχετικά με το αρχείο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να βγάλετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας και να τις βάλουμε στην κάρτα SIM σας

να τραβήξετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας και να τα βάζουμε στην κάρτα SIM σας , θα πρέπει να τα βάλετε πρώτα στο τηλέφωνό σας . Δεν είναι κάθε τηλέφωνο θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες στην κάρτα SIM σας , έτσι θα πρέπει να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήστη σας για να ξέρω αν έχετε τη δυνατότητα να το πράξουν . SIM σημαίνει για ενότητα ταυτότητας συνδρομητή , και αποθηκεύει περισσότερες από τις πληροφορίες που περνά μέσα από το τηλέφωνό σας . Είναι μια μικρή κάρτα κάτω

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα