ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να Έκθεση Messenger Hackers

Το MSN Messenger είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να συνομιλήσετε , να παίξετε παιχνίδια και να στείλετε αρχεία σε άλλους χρήστες . Εάν ο λογαριασμός σας γίνεται hacked , αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σας που λαμβάνουν μια σειρά από μηνύματα από κάποιον που δεν είναι στη λίστα επαφών σας . Αν αυτό το πρόβλημα δεν συμβεί , μπορείτε να αναφέρετε το πρόσωπο που έχει hacked λογαριασμό σας μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο MSN Messenger . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το MSN Messenger . Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας . 2

Κάντε κλικ στο " Βοήθεια " και στη συνέχεια επιλέξτε " Αναφορά κατάχρησης ". Αυτό θα ανοίξει μια σελίδα έκθεση στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet .
Εικόνων 3

Πληκτρολογήστε το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή .
Η

4 Εισάγετε τη διεύθυνση του πρόσωπο που έχει έχει hacked λογαριασμό σας και επιλέξτε το πρόβλημα που έχετε από το μενού drop-down .
5

Δώστε MSN περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το hack από την άποψη του τι συνέβη και πώς ο λογαριασμός σας έχει χαραχτεί . Κάντε κλικ στο " Συνέχεια" για να υποβάλει την έκθεση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα