ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να απαλλαγείτε από eapp32hst.dll

Όταν ο υπολογιστής σας απροσδόκητα υστερεί και λειτουργεί ακανόνιστα , μια λοίμωξη , όπως eapp32hst.dll είναι μια πιθανή αιτία του προβλήματος . Αυτή η κερκόπορτα Trojan εγκαθιστά κακόβουλα αρχεία στο σύστημά σας . Μπορεί να μεταδοθεί μέσω επιβλαβείς ιστοσελίδες , μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μη ασφαλή peer-to - peer δίκτυα . Αφαιρέστε αυτό το Trojan , το συντομότερο θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στην απόδοση του συστήματός σας για να προληφθούν σοβαρές ζημιές . Μπορείτε να απαλλαγείτε από eapp32hst.dll με σειρά από βήματα . Οδηγίες
Σταματήστε την Διεργασίες

1

Κάντε κλικ στο " Έναρξη ". 2

Τύπος " taskmgr " στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Περιμένετε για το Windows Task Manager για να φορτώσει .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Διεργασίες" καρτέλα . Επιλέξτε " eapp32hst.dll " και κάντε κλικ στο " Τέλος διεργασίας ". Έξοδος από το Task Manager.
Εικόνων Αφαιρέστε τα αρχεία
Η

4 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ".
5

Κάντε κλικ στο " Computer " και στη συνέχεια ανοικτή " Γ. " Τύπος " eapp32hst.dll " στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε το πλήκτρο " Enter".
Η 6

δεξί κλικ στα αρχεία που εμφανίζονται και κάντε κλικ στο "Διαγραφή ".
Εικόνων Αφαιρέστε το Καταχωρήσεις μητρώου
Η

7 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start ".
8

Τύπος " regedit" στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε το πλήκτρο " Enter". Κάντε κλικ στο κουμπί "Επεξεργασία" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση ".
Η 9

Τύπος " eapp32hst.dll " στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε κλικ στο κουμπί " Εύρεση επόμενου ". Κάντε δεξί κλικ τις καταχωρήσεις που εμφανίζονται και κάντε κλικ στο "Διαγραφή ". Επιβεβαιώστε τη διαγραφή . Βγείτε από τον Επεξεργαστή Μητρώου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα