ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς μπορώ να πάρω μια φωτογραφία του Facebook τοίχο

; Facebook είναι ένα δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης . Κάθε κάτοχος λογαριασμού Facebook έχει ένα «τείχος» ή μια περιοχή όπου οι φίλοι και οι ομάδες μπορούν να γράψουν μηνύματα ή μετά τα βίντεο και τις φωτογραφίες . Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όταν ένα άτομο μπορεί να βρείτε την ανάγκη να πάρετε ένα στιγμιότυπο του Facebook τοίχο του , ίσως για να στείλετε ένα αστείο στιγμή σε ένα φίλο ή ακόμα και για νομικούς λόγους . Λαμβάνοντας μια φωτογραφία του Facebook τοίχο σας είναι μια απλή διαδικασία η οποία περιλαμβάνει τη λήψη ενός στιγμιότυπου στον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η 1

Δείτε τη σελίδα σας στο Facebook , εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης στη σελίδα σύνδεσης . Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια αρχική οθόνη όπου θα δείτε τις ενημερώσεις κατάστασης από όλους τους φίλους σας στο Facebook . 2

Κάντε κλικ στο όνομά σας στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης . Αυτό θα σας μεταφέρει στο δικό σας προφίλ .
Εικόνων 3

Μεταβείτε στην περιοχή του τοίχου σας που θέλετε να τραβήξετε τη φωτογραφία του .
Η 4

Εντοπίστε και πατήστε το πλήκτρο στο πληκτρολόγιο που λέει " PrtScrn /SysRq " αν έχετε ένα PC . Ένα screenshot θα ληφθεί από ολόκληρη την οθόνη . Αν έχετε ένα Mac , θα χρειαστεί να εντοπίσετε και πατήστε το πλήκτρο "εντολή " , τον αριθμό τέσσερις πλήκτρο και το πλήκτρο "shift " όλα με τη μία . Θα είστε σε θέση να επιλέξετε μια συγκεκριμένη περιοχή για να συλλάβει μετακινώντας τον κέρσορα σε μια γωνία της περιοχής , πατώντας και κρατώντας πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού και σέρνοντας τον κέρσορα για να αυξήσει το μέγεθος της περιοχής .
5

Επικόλληση την εικόνα σε ένα πρόγραμμα όπως το Microsoft Paint , εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή πληκτρολογώντας το " Control" συν τα πλήκτρα " V " . Μετά την επικόλληση , μπορείτε να τροποποιήσετε και να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία ως JPEG ή PNG . Αν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή Mac , το screenshot θα αποθηκευτεί αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας σας , και οι τροποποιήσεις δεν θα πρέπει να είναι αναγκαία .
Η 6

Αντιμετωπίστε την αποθηκευμένη φωτογραφία , όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλη εικόνα που έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα