ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

5 πιθανούς κινδύνους του Personal Computer

Προσωπικοί υπολογιστές έχουν αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος , και πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για πολλές ώρες κάθε μέρα . Η αυξημένη χρήση αυτών των μηχανημάτων βολικό για την εργασία , την κοινωνικοποίηση και την ευχαρίστηση έχει δημιουργήσει κάποια πραγματικούς κινδύνους για τους χρήστες . Ενώ δεν πρέπει ποτέ να επιτραπεί η δυνατότητα μια αρνητική εμπειρία για να σας αποτρέψει από το να κάνει ό, τι σας αρέσει , οι κίνδυνοι θα πρέπει να θεωρείται σε εσάς και την οικογένειά σας κρατήσει ασφαλείς από ενδεχομένως δυσάρεστα αποτελέσματα . Προσωπική ασφάλεια
Η

υπολογιστές δεν είναι ποτέ απόλυτα ασφαλές - δεν έχει σημασία τι είδος των μέτρων ασφαλείας που έχουν συσταθεί . Καταγραφή στο Internet ανοίγει τον υπολογιστή σας τη δυνατότητα να hacked από τους προγραμματιστές υπολογιστών με δόλια πρόθεση , ή έχουν προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται αυτόματα να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία . Η εγκατάσταση ενός anti-virus , anti-malware πρόγραμμα στον υπολογιστή σας και τη διατήρησή του up-to - ημερομηνία βοηθά στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου αυτού , αλλά ποτέ δεν θα το εξαλείψει τελείως .
Εικόνων Προσωπική ασφάλεια

με την έλευση των δικτυακών τόπων κοινωνικής δικτύωσης και το δέλεαρ της " check-in " όταν θα πάτε κάπου , είναι δυνατόν να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό σας χωρίς να το γνωρίζουν . Απόσπαση τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την τύχη σας και το πρόγραμμά σας θα μπορούσε να ειδοποιεί τα άτομα με λιγότερο - από - ειλικρινείς προθέσεις σας ότι δεν είστε στο σπίτι ή κάπου μόνοι σας. Αποφύγετε αυτήν την πλήρη διαφάνεια , όταν πρόκειται για την τοποθεσία και το πρόγραμμά σας με αντιστέκονται στον πειρασμό να ενημερώσετε το προφίλ σας κάθε φορά που πηγαίνετε κάπου .

Η Cyberstalking Και Cyberbullying
Η

cyberstalking και η παρενόχληση στον κυβερνοχώρο είναι παρόμοια με τους ομολόγους σάρκα και το αίμα τους , αλλά αυτά συμβαίνουν ως επί το πλείστον σε απευθείας σύνδεση . Σε περιπέτειες σας online , δεν αμφιβάλλω ότι θα συναντήσει τους ανθρώπους που τόσο αρέσει και δεν σας αρέσει . Μια cyberstalker θα μπορούσε να είναι είτε - είναι κάποιος που θα ακολουθήσουν από το μήνυμα του σκάφους στο μήνυμα του σκάφους , μπορείτε να στείλετε άμεσα μηνύματα συνεχή και ατελείωτες emails . Ή , θα μπορούσε απλά να σας ακολουθήσει γύρω και δεν σας αφήνουν ποτέ μόνη . Μια cyberbully είναι συνήθως κάποιος που δεν σας αρέσει , και ο οποίος θα κάνει ό, τι χρειάζεται για να προσβάλουν, να βλάψει και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση , όποτε είναι δυνατόν . Μην τη θεραπεία αυτών των τύπων των δραστηριοτήτων ως « ακίνδυνο », μόνο και μόνο επειδή συμβαίνουν σε απευθείας σύνδεση . Μήπως ό, τι είναι αναγκαίο για την προστασία σας και την ασφάλεια της οικογένειάς σας από αυτούς τους τύπους των ανθρώπων , συμπεριλαμβανομένων επαφή με τις αρχές .
Εικόνων Body πόνος
Η

Δεν είναι όλοι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τον υπολογιστή συμβαίνουν σε απευθείας σύνδεση . Καθισμένος μπροστά από τον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει το λαιμό , τον ώμο και τον πόνο στην πλάτη από ένα συνδυασμό τοποθετηθεί σωστά το υλικό σε κακή στάση του σώματος σας . Τοποθετήστε την οθόνη και το πληκτρολόγιο σας ακριβώς μπροστά σας για να αποφύγετε να γείρετε το κεφάλι σας για να δείτε την οθόνη. Χρησιμοποιήστε μια καρέκλα που προσφέρει εργονομική υποστήριξη για να αποφευχθεί η θέση αδικαιολόγητη πίεση στην σπονδυλική στήλη σας , όσο εσείς κάθεστε . Κάνετε συχνά διαλείμματα και να κινηθεί γύρω από την πρόληψη κάθεται στην ίδια θέση για ώρες σε έναν χρόνο .
Εικόνων Προβλήματα Όρασης
Η

παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή μπορεί να αρχίσει να επηρεάσουν την όρασή σας , προκαλώντας καταπόνηση των ματιών και θολή όραση . Μην στραβισμός όταν εργάζεστε στον υπολογιστή . Ρυθμίστε την οθόνη σας για την καλύτερη ισορροπία της αντίθεσης, της φωτεινότητας και το μέγεθος της γραμματοσειράς για να επιτρέψει σε σας για να το δείτε καθαρά , χωρίς να αγωνίζονται . Αποφύγετε τη λάμψη στην οθόνη σας , και να κάνετε συχνά διαλείμματα για να επικεντρώσει εκ νέου τα μάτια σας σχετικά με τα αντικείμενα σε διαφορετικές αποστάσεις από την οθόνη σας . Χρησιμοποιήστε κολλύρια για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα και ερεθισμό των ματιών και να κρατήσει τα μάτια σας λιπαίνεται .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα