ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να κάνω μια Mesh Faraday Cage

κλωβοί Faraday ή δωμάτια οθόνης έχει τρεις σκοπούς . Χρησιμοποιούνται για την προστασία των ανθρώπων και του εξοπλισμού σε περιοχές με υψηλή τάση . Απομονώνει ευαίσθητου εξοπλισμού από εξωτερικές ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές ή παρεμβολές ραδιοσυχνοτήτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις , χρησιμοποιούνται για να περιέχουν εσωτερικές RF πεδία , όπως κατά τη ρύθμιση ενός πομπού που συνδέεται με ένα τεχνητό φορτίο . Ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και στατικών εκκενώσεων παλμών κινούνται πάνω από την εξωτερική επιφάνεια του κλωβού Faraday από ένα φαινόμενο γνωστό ως αποτέλεσμα το δέρμα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
οθόνη αλουμινίου ή πλέγμα
Conduit
λαμαρίνα κοχλίες γείωσης
ράβδο
σύρμα χαλκού
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Επιλέξτε μια οθόνη ή πλέγμα με ανοίγματα μικρότερα από το μήκος κύματος της υψηλότερης συχνότητας θα πρέπει να δεσμεύσουν . Κάποια από τα δωμάτια εμπορική οθόνη χρησιμοποιούν στερεά μεταλλικά τοιχώματα να μπλοκάρει όλες τις συχνότητες . Μπορείτε να υπολογίσει τη συχνότητα που θα διαπεράσει το δωμάτιο μετρώντας το μεγαλύτερο άνοιγμα. Διαιρούν την ταχύτητα του φωτός σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο από το μέγεθος του ανοίγματος (σε μέτρα) για να ληφθεί η συχνότητα. Για παράδειγμα , μια οθόνη με 12 χιλιοστά μέτρησης των ματιών θα μπλοκάρει όλες τις συχνότητες κάτω των 25 GHz . 2

Κατασκευάστε το περίβλημα για να είναι ηλεκτρικά αγώγιμο . Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το μέγεθός της . Η κορυφή , πυθμένας και οι πλευρές πρέπει να καλύπτονται . Συνδέστε την οθόνη σε υπάρχοντες τοίχους με καρφιά ή συνδετήρες , αλλά να είστε βέβαιος να τρέξει αγωγού κατά μήκος του πάνω και κάτω. Στερεώστε την οθόνη για τον αγωγό με βίδες μετάλλων φύλλων .
Εικόνων 3

Καλύψτε την πόρτα με έλεγχο . Στις αίθουσες εμπορική οθόνη, η πόρτα είναι εφοδιασμένη με ένα μεταλλικό παρέμβυσμα παρόμοιο με ένα στεγανοποίησης που δρα σαν ελατήριο . Έρχεται σε επαφή με το πλαίσιο της πόρτας και το πάτωμα για να παρέχει αγωγιμότητα. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε ένα σκούπισμα μεταλλική πόρτα , προσθέστε ένα κομμάτι της αλυσίδας κατά μήκος κατά μήκος του κάτω μέρος της πόρτας .
Η 4

Ground το δωμάτιο οθόνη με ένα εμπορικό ράβδο γείωσης , αν είναι δυνατόν . Εντοπίστε τη ράβδο κοντά στην αίθουσα , αλλά όχι στο εσωτερικό , και συνδέστε το πλέγμα με τη ράβδο με ένα κομμάτι από συμπαγές σύρμα χαλκού . Ένας σωλήνας νερού μέταλλο είναι μια εναλλακτική λύση σε μια ράβδο γείωσης. Μην γείωση σε σωλήνα αερίου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα