ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Ο αναγνώστης καρτών μνήμης δεν λειτουργεί στο My Dell Διάσταση 9200

Αν και η συσκευή ανάγνωσης καρτών TEAC CA200 HH 13-1 ενσωματωμένη στο Dell Διάσταση 9200 desktop σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο προς και από κάρτες μνήμης , δεν θα λειτουργήσει αν λείπει ένα πρόγραμμα οδήγησης , το λογισμικό που του επιτρέπει να επικοινωνεί με το firmware του υπολογιστή . Η Dell παρέχει βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων , εάν ο υπολογιστής σας δεν μπορεί να διαβάσει τις κάρτες μνήμης, όπως αφαιρούμενους δίσκους . Ανάγνωσης καρτών
Η

Η συσκευή ανάγνωσης καρτών TEAC CA200 HH 13-1 περιλαμβάνει πολλές υποδοχές για να διαβάσετε μια ποικιλία από κάρτες μνήμης , συμπεριλαμβανομένων των καρτών SD και κάρτες CompactFlash . Όταν εισάγετε μία κάρτα στην κατάλληλη υποδοχή κάρτας , η συσκευή αυτόματα αναφέρονται ως αφαιρούμενη μονάδα δίσκου στην Εξερεύνηση των Windows . Ένα γράμμα , όπως " J : " ή " Κ : " αποδίδεται επίσης στη συσκευή
εικόνων Προβλήματα Driver
Η

Εάν το πρόγραμμα οδήγησης που λείπει . , παρωχημένες ή κατεστραμμένο , η συσκευή ανάγνωσης καρτών CA200 HH 13-1 δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη μητρική πλακέτα στον υπολογιστή για να διαβάσετε εισαχθείσες κάρτες . Για να λυθεί αυτό το ζήτημα, κάντε λήψη και εγκατάσταση του πιο πρόσφατου προγράμματος οδήγησης συσκευής ανάγνωσης καρτών CA200 HH 13-1 απευθείας από την ιστοσελίδα της Dell . Μετά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για τις αλλαγές να τεθούν σε ισχύ .

Η κάρτα μνήμης Προβλήματα
Η

Σε ορισμένες περιπτώσεις , διαβάζοντας το θέμα μπορεί να είναι με τη μνήμη κάρτα που χρησιμοποιείτε . Εάν η κάρτα είναι δέσμευση όταν το συνδέετε με τον υπολογιστή σας , ένα ή περισσότερα αποθηκευμένα αρχεία είναι διεφθαρμένοι , ή η ίδια η συσκευή έχει υποστεί ζημιά . Συνδέστε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή κάρτας σε κάποια άλλη συσκευή ή υπολογιστή για να προσδιορίσετε αν το πρόβλημα είναι με τον υπολογιστή Dell Διάσταση 9200 ή στην ίδια την κάρτα . Αν η κάρτα δεν λειτουργεί με μια άλλη συσκευή , σας γνωρίζουμε ότι το ζήτημα είναι με την ίδια την κάρτα , οπότε χρησιμοποιήστε μια διαφορετική κάρτα .
Εικόνων Άλλες Λύσεις
Η

σύστημα Εγκατάσταση ενημερώσεις χρησιμοποιώντας το Windows Update για να διατηρήσετε το λογισμικό σας για να βελτιώσει τις επιδόσεις με τους οδηγούς , firmware και το BIOS . Αν η συσκευή ανάγνωσης καρτών εξακολουθεί να μην λειτουργεί , μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το υλικό του υπολογιστή σας , έτσι ώστε επικοινωνήστε με την Dell για πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα